返回列表 回復 發帖
係就唔洗煩了...閉在OT就有份
ricky867 發表於 2012-7-31 03:36 PM
冇計啦, 打工仔係咁, 老細永遠是對的
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
鬼叫你窮,頂硬上LA
哇~!依句野, 好耐世紀前~~!!
11300# viento

I just want TVB $$$
๑۩۞۩๑  ๑۩۞۩๑
Enjoy The Music!
๑۩۞۩๑ (。◕‿◕。) ๑۩۞۩๑

qwertt12 發表於 2012-7-31 04:09 PM
獵人區做任務就好快有$

qwertt12 發表於 2012-7-31 04:09 PM
You not bad - registered just July 4th
I also want TVB $$$
registered just July 18th
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
高高B又黎呃酒饮
條骨都無佐lu
I also want TVB $$$
HIDE 發表於 2012-7-31 04:18 PM
高版妳registered06年...
高高B又黎呃酒饮
lhy92725 發表於 2012-7-31 16:21
老闆娘咁有錢話送比我飲

p.s. 我唔飲酒
hide曾說過:
高版妳registered06年...
ricky867 發表於 2012-7-31 16:21
hide曾說過:
老闆娘咁有錢話送比我飲

p.s. 我唔飲酒
HIDE 發表於 2012-7-31 04:23 PM
老板娘吾系度我话事
條骨都無佐lu
老板娘吾系度我话事
lhy92725 發表於 2012-7-31 16:24
老闆娘咁快就唔係度啦?
hide曾說過:

有邊個唔想要...
老闆娘咁快就唔係度啦?
HIDE 發表於 2012-7-31 04:25 PM
行開左姐..