返回列表 回復 發帖
装野 装装吓就慣
所以已经惯佐,仲有传染性添
條骨都無佐lu
邊個惹到病
外星貓E生
早d入來跟你講早, 驚你又嬲
CC517 發表於 2012-3-14 10:00 AM
哈哈!不打自招
更加驚你大啦叭
外星貓E生
大喇叭 ....  

~ 125 ....有一点 busy ...
~ 大喇叭 ....  have a nice day ....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
喇叭爷装野
chowold2 發表於 2012-3-14 12:30 PM
装到是你装啦。是唔是用 卫星 GG Map 装野啊
更加驚你大啦叭
CC517 發表於 2012-3-14 01:42 PM
你要顾住周生就真
cc gg ...

cc gg 吃饱末  
~ 125.... drink
大喇叭 ....  

~ 125 ....有一点 busy ...
~ 大喇叭 ....  have a nice day .... 1612852
fls125 發表於 2012-3-14 01:43 PM
Busy 听 Music 啊
周哥哥 .... how do you do ...
~ 125 wish you have nice day ...
cc gg ...

cc gg 吃饱末 1612853 1612854
~ 125.... drink 1612855
fls125 發表於 2012-3-14 01:46 PM
借周生个 GGMap 装下佢
Busy 听 Music 啊
大啦叭 發表於 2012-3-14 01:46 PM
... now on musics ....   
finished la

你地咁得閒
外星貓E生
cc gg...
~ 125 .... start work first
~ see you cc gg.. someone is waiting