返回列表 回復 發帖
我可以入来吹水吗?
原帖由 yng 於 2008-6-15 12:20 AM 發表
我可以入来吹水吗?
i think you are more than welcome to

回復 #1142 sys_kent 的帖子

thanks...u're so nice.
hai... all the brother sister, wat's going on...?
how do you'll do...?
珍惜四人帮。。。
hello everybody....
以后要请你地多多指教
:014: :014: :014: 好多谢大家甘帮我睇场啊!!!

最近我地呢边好难上到黎,所以都比较少上.

要等一段时间先得啦:019:
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-6-17 11:00 PM 發表
:014: :014: :014: 好多谢大家甘帮我睇场啊!!!

噢。。噢。。挂到我的心肝都烂咯。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-6-17 11:00 PM 發表

欢迎囡囡回归:014:
入谷温人
喵喵很久不见。。。。:014: :014:

回復 #1147 喵喵囡囡 的帖子

噢... 喵喵,你回来啦。我们都很想念你...
珍惜四人帮。。。
Anyone here at the moment????~~~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-17 11:01 PM 發表

噢。。噢。。挂到我的心肝都烂咯。。。
废皇哥哥~~~~~~~~~``我都好挂住你啊!!
原帖由 toyo88 於 2008-6-17 11:21 PM 發表

欢迎囡囡回归:014:
:014: 原来我唔起度,你都啩住我喔!

算,靓仔叔叔,你有心肝啦!:onion05: