返回列表 回復 發帖
約左主耶穌,返來啦
CC517 發表於 2012-5-20 01:54 PM
25 妹揾紧你播
搵到就搵到, 搵唔到就搵唔到
外星貓E生
金庸武俠名句手中無剑心中有剑
OB又练功夫啊
條骨都無佐lu
搵到就搵到, 搵唔到就搵唔到
CC517 發表於 2012-5-20 03:21 PM
CC517 CC517 CC517

~ tea time ~ tea time ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
打锅佢啦
條骨都無佐lu
邊個要金
外星貓E生
打锅佢啦
lhy92725 發表於 2012-5-20 05:06 PM
who is the one ~
CC哥哥  ~ because of you loh  ... someone just ~ 125
關乜貓事, 你又去同人打架, win / lost
外星貓E生
關乜貓事, 你又去同人打架, win / lost
CC517 發表於 2012-5-20 05:20 PM
~ not win or lost ~  ----> 骂 125  ~ 125
嗌咬都輸, 真係無鬼用, 去丙佢, 比胆你
外星貓E生
嗌咬都輸, 真係無鬼用, 去丙佢, 比胆你
CC517 發表於 2012-5-20 05:44 PM
~ how ... by this

or CCgg ---->  
做哥哥嘅教妹妹打交啊?
條骨都無佐lu
做哥哥嘅教妹妹打交啊?
lhy92725 發表於 2012-5-20 06:02 PM
~ 猫猫 ...  
  CC哥哥 ~ 不ngam right ~ teach ~125 打交