返回列表 回復 發帖
請問華文又係乜嘢文
外星貓E生
~ 125 know 1678615  ~ colleague teach ---->  vomit battery
fls125 發表於 2012-5-23 05:43 PM
Is true but Electric Current
also can。。。
請問華文又係乜嘢文
CC517 發表於 2012-5-23 05:56 PM
华文 = 完跟住慢慢问

喇叭爺。。。。Dr Cat....Bone Cat.....拜訪一下。。。。
Evil 仔。。。。
华文 = 哗完跟住慢慢问
EvilgranII 發表於 2012-5-23 06:13 PM
問乜呢
外星貓E生
不如问下米啦。。。想call边果上嚟。。。
鬼仔在道连手上功夫啊

今日冇带个脑返去,晚黑先入黎打声招呼 各位晚安
鬼仔在道连手上功夫啊

今日冇带个脑返去,晚黑先入黎打声招呼 各位晚安
大啦叭 發表於 2012-5-23 07:24 PM
大啦叭大啦叭 ~ calling 大啦叭
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
甘下次我用华文咯
lhy92725 發表於 2012-5-23 05:53 PM
~ 猫猫 ~ is almost the same ~ 只是有时太深~ 125 会不明白
~ need not worry ~ fls is catching up ~
請問華文又係乜嘢文
CC517 發表於 2012-5-23 05:56 PM
华文就是国语咯,正式的书写语言
條骨都無佐lu
~ 猫猫 ~ is almost the same ~ 只是有时太深~ 125 会不明白 1678761
~ need not worry ~ fls is catching up ~
fls125 發表於 2012-5-23 09:14 PM
我地多数写广东话,你会难明些
写正式文字,我想你会易懂些
其实你中文是否不很好
條骨都無佐lu
我地多数写广东话,你会难明些
写正式文字,我想你会易懂些
其实你中文是否不很好
lhy92725 發表於 2012-5-23 09:37 PM
~ no good ~ 125 中文半桶水
我都知你其实是鬼妹仔架啦
條骨都無佐lu
Is true but Electric Current
also can。。。
EvilgranII 發表於 2012-5-23 06:12 PM
~ volmit blood better
~ in the morning, if things go wrong, 他们总是喜欢说 :  呕血啊!
我都知你其实是鬼妹仔架啦
lhy92725 發表於 2012-5-23 09:43 PM
猫猫 ~ 125 是大马人