返回列表 回復 發帖
~ CC哥哥 ~ what's your favorite team 歐國 ~ euro cup ? 1690833
~ 125 want to 1690836 colleague
fls125 發表於 2012-6-5 01:45 PM
唔多鐘意足球
外星貓E生
125中意边队啊?
lhy92725 發表於 2012-6-5 01:50 PM
~ 猫猫... 给意见125
~ CC
哥哥, how about you? any 意见? 125 赢左有 nice nice food 食
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
是但啦, 貓唔睇足球架
外星貓E生
挂住教徒弟练功
lhy92725 發表於 2012-6-5 12:29 PM
有时间就回帖教人练好D 丹道气功,米学甘肃个边7 日通周天 D  A 货。
是但啦, 貓唔睇足球架
CC517 發表於 2012-6-5 02:12 PM
~ CC哥哥 ~ CC哥哥 ... No 是但 No 是但 ~No 是但 ~No 是但 ~

~ name one country
有时间就回帖教人练好D 丹道气功,米学甘肃个边7 日通周天 D  A 货。
大啦叭 發表於 2012-6-5 02:18 PM
~ 大啦叭 ... the football match you go for which country ?
~ CC哥哥 ~ CC哥哥 ... No 是但 No 是但 ~No 是但 ~No 是但 ~

~ name one country
fls125 發表於 2012-6-5 02:19 PM
澳洲 有大啦叭在, sure win
外星貓E生
有人买西班牙,好多人买德国(不过我最吾中意德国)
都有人买荷兰,不过意大利可能都有机嘅
條骨都無佐lu
学下猫姐啦 , 有眼光
貓會搭沉船, 唔好害人
外星貓E生
系架,我乱估架咋
條骨都無佐lu
貓仙人
外星貓E生
猫神燈
畸形人類研究科
神灯是肥蓝,吾好抢人饭碗