返回列表 回復 發帖
荷蘭氣荷蘭

125 澳洲 not in Euro cup maybe world cup next round
得返条鱼尾嘅猫猫
荷蘭氣荷蘭

125 澳洲 not in Euro cup maybe world cup next round ADTVB 發表於 2012-6-8 01:37 PM
this CC哥哥 ~ 点125 ~

~ ADTVB ~ taken ur lunch? ~ what u doing now  ~ happy hours
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
你做乜跟我
chowold2 發表於 2012-6-8 01:01 PM
你做乜唔買晒佢
外星貓E生
125中意英国喔
條骨都無佐lu
I am having my  tea time break now

happy happy
得返条鱼尾嘅猫猫
125中意英国喔
lhy92725 發表於 2012-6-8 01:55 PM
~ no really ~ favour still Germany or Spain ~
D爷可以tea time啦
125今日有咩野食啊
條骨都無佐lu
125 always eat good foods... please dont show me food photo again... i am so hungry
得返条鱼尾嘅猫猫
I am having my  tea time break now happy happy
ADTVB 發表於 2012-6-8 01:55 PM
~ happy hours oh ~ ADTVB happy hours  
D爷可以tea time啦 125今日有咩野食啊 lhy92725 發表於 2012-6-8 01:58 PM
125 always eat good foods... please dont show me food photo again... i am so hungry ADTVB 發表於 2012-6-8 02:02 PM
~ eat eat Time over ~ now is happy hours time

what is the white colour thing on second pic
得返条鱼尾嘅猫猫
what is the white colour thing on second pic
ADTVB 發表於 2012-6-8 02:21 PM
~   that's 木瓜炖雪蛤

~
賣相不佳, 但應該好味
外星貓E生
雪蛤?
得返条鱼尾嘅猫猫
雪蛤?
ADTVB 發表於 2012-6-8 02:46 PM
雪蛤含有大量的蛋白質、礦物質、並含有人體所需的18種氨基酸、蛙醇(膽醇)、不飽和脂肪酸(亞油酸、亞麻酸等)、核酸、磷脂化合物、多種維生素(A、B、C、D、E等)和鉀、鈣、鐵、磷、鎂、錳、硒等13種微量元素,雪蛤同時富含有對表皮生長及促進細胞分裂因子及少量有益於人體的天然激素睾酮、雌二醇、孕酮等,對肌膚、肺及腎的健康有益處,尤其適合作為日常滋補養生食材。

中國林蛙生長於東北高山之中,經歷霜雪所以又稱為雪蛤。哈士蟆是中國

林蛙的輸卵管,蛙類只有輸卵管,沒有卵巢,所以藥名稱為哈蟆油,此藥

材特殊之處在於含有大量的荷爾蒙。

好嘢來架

外星貓E生