返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 12:01 PM 發表

甘你有无养狗呀??
啱啱俾咗人!靓仔叔叔,一入嚟就睬中我S穴啦
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

回復 #1184 toyo88 的帖子

噢。。阿三。。。你咁讲野。。。我只是想找番个人。。点解,你要来搞嚄我。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 12:04 PM 發表
噢。。阿三。。。你咁讲野。。。我只是想找番个人。。点解,你要来搞嚄我。。
你地两个都系爱狗既人米岩key Lo~!!
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 12:06 PM 發表

你地两个都系爱狗既人米岩key Lo~!!
我惊她爱(大)狗喎。。我的是小的喎。。
我又来。。。吹水:014:
原帖由 rono123 於 2008-6-20 12:31 PM 發表
我又来。。。吹水:014:
哦。。。你是???你住在边架??
你看又花心
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-20 02:01 PM 發表
你看又花心
吓。。我只是礼貌上问下他是住在边。。我没做过咩喎???
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 02:06 PM 發表

吓。。我只是礼貌上问下他是住在边。。我没做过咩喎???
礼貌哦
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-20 02:09 PM 發表 礼貌哦
你看下我的真诚的眼神就知了。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 02:14 PM 發表
你看下我的真诚的眼神就知了。。
老花..看不到:onion05:
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-20 02:17 PM 發表

老花..看不到:onion05:
噢。。咁泥放心。。我是你的眼。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 02:18 PM 發表

噢。。咁泥放心。。我是你的眼。。
哎呀呀~~你的眼系我的眼
原帖由 喵喵囡囡 於 20/6/2008 12:04 PM 發表

啱啱俾咗人!靓仔叔叔,一入嚟就睬中我S穴啦
:onion03: :onion03: 囡囡你好耐没返来
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-20 03:26 PM 發表

哎呀呀~~你的眼系我的眼
噢。。是。。。我愿意啊。。