返回列表 回復 發帖
I'm tired
๑۩۞۩๑  ๑۩۞۩๑
Enjoy The Music!
๑۩۞۩๑ (。◕‿◕。) ๑۩۞۩๑
侯爵婆婆, 妳偽造獎勵, 該當何罪?
blacker14tt 發表於 2012-8-1 07:02 PM
老闆娘你人大方, 熱吻一個冇所謂啦
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
佢係高級貪錢怪
blacker14tt 發表於 2012-8-1 07:03 PM
咁我迷要拜佢做師傅
妳唔比我放工?
blacker14tt 發表於 2012-8-1 07:03 PM
我邊敢唔比你放
TVB $$
似乎冇人估中風婆婆係乜人
blacker14tt 發表於 2012-8-1 07:06 PM
老闆娘, 有人去爬樓爬咗我身世出嚟, 咁仲算唔算估中?有冇獎呀?
只可在這裡貼圖。
HENRY_168 發表於 2012-8-1 06:31 PM
依個靚女邊個嚟架
TVB $$
qwertt12 發表於 2012-8-2 12:30 AM
qw你仲未瞓?
唔好亂回帖呃, 老闆娘好精明+脾氣都唔多好架
12385# viento

Everyone here is richer than me >.<
12385# viento

Everyone here is richer than me >.<
qwertt12 發表於 2012-8-2 01:09 AM
人地响度玩咗几耐, 有錢過你係正常
你玩得唔到一個月, 已經有成千萬, 已經好好
我以前吹水吹到死, 一個月都唔得一萬蚊
人地响度玩咗几耐, 有錢過你係正常
你玩得唔到一個月, 已經有成千萬, 已經好好
我以前吹水吹到死, 一個月都唔得一萬蚊
viento 發表於 2012-8-2 01:13 AM
我正在默默耕耘
12387# viento
知道,我會努力吹水架啦
我正在默默耕耘
MoOsKa 發表於 2012-8-2 01:27 AM
得得地你的態度太正確啦, 不過...快2點仲唔瞓, 放暑假就咁放縱
12387# viento
知道,我會努力吹水架啦
qwertt12 發表於 2012-8-2 01:30 AM
知道就好~~!努力吹水啦~!!
你地慢慢玩, 老闆娘今次設暗樓, 隨時有獎金, 努力吹水攞獎金啦~~!