返回列表 回復 發帖
美男魚早晨, 暗樓全部set好架啦, 不過連我自己 & 公正人都唔知道係邊度, 要等到果陣先會知道, 所以包保冇人出術
車老闆, 送你一杯越南咖啡做早餐~~!
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
我嘅熱吻好矜貴
blacker14tt 發表於 2012-8-2 09:03 AM
小心太貴冇人買得起
佢肯收妳先算啦
blacker14tt 發表於 2012-8-2 09:03 AM
佢神出鬼沒, 見到佢先算就真
邊個爬?? 有人知道左??
blacker14tt 發表於 2012-8-2 09:04 AM
yes, 有人爬.....Henry話佢爬咗一個....2008年的帖, 見我有講wor
車老闆  
風婆婆早晨
ob51330 發表於 2012-8-2 09:08 AM
美男魚早安~~~~!!!
美男魚早晨, 暗樓全部set好架啦, 不過連我自己 & 公正人都唔知道係邊度, 要等到果陣先會知道, 所以包保冇人出術
blacker14tt 發表於 2012-8-2 09:16 AM
點樣彈出嚟法呀??
係唔係踩中就即刻有個美女出嚟放彩帶果一种呀
車老闆, 送你一杯越南咖啡做早餐~~!
viento 發表於 2012-8-2 09:21 AM
已經飲緊latte
小心太貴冇人買得起
viento 發表於 2012-8-2 09:21 AM
我都唔打算賣
佢神出鬼沒, 見到佢先算就真
viento 發表於 2012-8-2 09:22 AM
祝妳好運
yes, 有人爬.....Henry話佢爬咗一個....2008年的帖, 見我有講wor
viento 發表於 2012-8-2 09:23 AM
PM妳?? 2008, 真犀利, 我未開始入住吹水區
點樣彈出嚟法呀??
係唔係踩中就即刻有個美女出嚟放彩帶果一种呀
viento 發表於 2012-8-2 09:25 AM
咁hi-tech? 我唔識wor
越南咖啡做早餐  
踩中金搂有美女彈出來, 正!
viento 發表於 2012-8-2 09:23 AM
Henry。。。。why I think its so funny.....  Because he is good at this.