返回列表 回復 發帖
今日大除夕,125挂住置装今晚去PARTY
喇叭师傅整好你嘅货架啦
條骨都無佐lu
精神不佳,听日整埋佢
過年仲要開工, 後日至整啦
外星貓E生
再拖唔洗整
真匿名
125644# chowold2

好野!连我想讲果句都比你讲埋添
大啦叭
   ........ Happy New Year 2013
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
大啦叭

fls125 發表於 2012-12-31 05:09 PM
It was just finish Sydney Harbor Firework
It was just finish Sydney Harbor Firework
大啦叭 發表於 2012-12-31 06:13 PM
又見到你
大啦叭  ~
  afterward out for a while  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
So early?  你果度9點遮?
大啦叭  ~
  afterward out for a while   1975346

UnVXiAr8lFs
fls125 發表於 2012-12-31 06:18 PM
101 Taipei都有 live broadcast on youtube tonight.
喇叭师傅用拖字诀,其实系吾work嘅
條骨都無佐lu
又見到你
blacker14tt 發表於 2012-12-31 06:17 PM
抓部 靓车都行的快D,你系得咯