返回列表 回復 發帖
哦~~~
哈哈。。。
老细你好~~~
都唔算嘅,我係自僱人士
alphamoto 發表於 2012-11-29 04:16 PM
哈哈。。。老细。。请唔请人啊??
~DingDong-Q~
老咩細,自僱人士即係散工咋
哦~~~
哈哈。。。
老细你好~~~
lovebearhl 發表於 2012-11-29 04:18 PM
护士某出去行街街啊??
老咩細,自僱人士即係散工咋
alphamoto 發表於 2012-11-29 04:23 PM
哈哈。。。原来是这样~~~
护士某出去行街街啊??
wasimasterQ 發表於 2012-11-29 04:23 PM
没。。。
在家上网~~~
咦,有護士喎,高薪厚職
没。。。
在家上网~~~
lovebearhl 發表於 2012-11-29 04:24 PM
哈哈。。浆乖啊....~..听听歌啦~

Q爷就黎放工啦
哈哈。。浆乖啊....~..听听歌啦~

tSdiNSS7UEY ZgzaEzUlJLE
wasimasterQ 發表於 2012-11-29 04:29 PM
当然~~~
我最乖了!!!
我也是在听歌~~~
Q爷就黎放工啦
ob51330 發表於 2012-11-29 04:36 PM
仲有一个钟有多~
当然~~~
我最乖了!!!
我也是在听歌~~~

lovebearhl 發表於 2012-11-29 04:40 PM
哈哈。。。SHE 的新歌不错~
我都乖乖在聽歌

Mr. One
主唱:尹光 (Feat. KZ)
曲:阿源 詞:KZ 編:Tommy Chan / 何鈞源 監制:何鈞源
OP : WSM Music Group Ltd. (Admin by WorldStar Music Int'l Ltd.)

# 尹:跟住一齊講 尹光 尹光 跟住一齊講 尹光 尹光
跟住一齊講 尹光 尹光 尹光 尹光 尹光 尹光
跟住一齊講 尹光 尹光 跟住一齊講 尹光 尹光
跟住一齊講 尹光 尹光 尹光 尹光 尹光 尹光 Come On #

尹:你未聽過我啲歌 一定聽過我個名 未聽過我個朵 一定聽過我把聲
十四座 荷李活大酒店 Holland Bank Check
少理阿爸 你阿媽大減價 聽過未啫
嗱 咪當阿叔無料到 我唱嘢嗰陣你仲係你阿媽個肚到
可能 你會問我唱到咁鬼行 係咪踩過界 大家搞錯晒
我只係乜野千奇百怪 都唱過晒
但係成世人 都未曾搖過滾 再加埋壓韻Rap落又幾過癮
我話知個台著晒燈 定係黑忟忟
我都照樣可以帶動氣氛 I Am Number One
唔理九龍定新界 紅館定廟街
都係本住一個心態 就係令班街坊High

(重唱 #)

KZ:細路哥 唔知佢係邊個 聽完呢首歌包你會話
哇 係堅喎 無錯無錯 廟街王子咪就係佢 囉
由黑膠年代 唱到Cassette帶 CD MP3 上網下載
話知樂壇係咪容納得到 你有你彈 佢照樣企硬 迄立不倒

* 尹:Mr. One係我係我 廟街王子係我係我
我係邊個 尹光 尹光 尹光 尹光
Mr. One係我係我 廟街王子係我係我
我係邊個 尹光 尹光 尹光 尹光 *

Come On

KZ:九十後 八十後 七十後 你哋準備好未 準備好就一齊黎 一二三四

(重唱 *2次)
型 英 帥 靚 正
哈哈。。。SHE 的新歌不错~
wasimasterQ 發表於 2012-11-29 04:47 PM
是呀!!!
原来MOTO兄是老细
條骨都無佐lu