返回列表 回復 發帖
really?? blacker14tt 發表於 2012-7-23 08:45 PM
~ 靚靚 ~ why not ~  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
恭喜淫爷踩中头彩~
妹妹真聽話...哥哥請妳食ricky867 發表於 2012-7-23 08:44 PM
~ ricky ~
125妹妹今晚甘开心黎玩
條骨都無佐lu
边个中啊~~
呢度明, 最尾话 可以 选 金楼 嗰度唔系好明~
wng86 發表於 2012-7-23 08:47 PM
最後話有D樓層有寶箱在.猜嬴左就可獎金及寶箱一起拿走.如果輸了寶箱會隨機放回
呢度明, 最尾话 可以 选 金楼 嗰度唔系好明~
wng86 發表於 2012-7-23 08:47 PM
如果你猜拳贏左, 可以得到300,000 + 100,000
100,000係每個金樓都有嘅獎金
如果第一個人輸左, 咁只可以得到100,000
第二個金樓變成600,000 + 100,000, 餘此類推
如果猜中嘅人放棄唔猜, 就只得50,000
總共有30個金樓, 其中會有神秘寶箱, 猜贏左嘅人有機會得到
明未?
来来来来
yxx01 發表於 2012-7-23 08:45 PM
猪你好晕  

平壤核子能源研究所
边个中啊~~
Shadowkail 發表於 2012-7-23 08:57 PM
淫爺中左~~
~网上 出拳 ---> is it like that
fls125 發表於 2012-7-23 08:49 PM
yes
~ 靚靚 ~ why not ~  1762773
fls125 發表於 2012-7-23 08:53 PM
unbelievable
大家承让啦 yxx01 發表於 2012-7-23 08:51 PM
~ yxx ~ congrats ..   
~ fls want to know how U and 云爷 出拳
边个中啊~~
Shadowkail 發表於 2012-7-23 08:57 PM
神出鬼沒
如果你猜拳贏左, 可以得到300,000 + 100,000
100,000係每個金樓都有嘅獎金
如果第一個人輸左, 咁只可以得到100,000
第二個金樓變成600,000 + 100,000, 餘此類推
如果猜中嘅人放棄唔猜, 就只得50,000
總共有30個金 ...
blacker14tt 發表於 2012-7-23 08:58 PM
呢嗰喔都明,原来我自己搞错咗,头先讲嘅行嘢根本唔存在,我唔知边只眼 眼花 睇到 嗰行字~