返回列表 回復 發帖
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-7-25 09:58 AM 發表
你唔好再晏D~~我都走咗啦!
哈。。哈。。咁燥架。。饮D王老吉去去火啦。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
你好丫,来跟你打个招i呼的
又是顶帖的时间了。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
喵喵又玩失踪...........帮她顶一个上去先.......
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-25 11:18 AM 發表

咁火啊...
他刚刚返黎咋....
其實我都唔係好想火嗄~!

天氣太热,38度幾~人都顚啦!

而且我已经病緊啦!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

回應 喵喵囡囡 第 1342 篇文章

细瞄。。好耐无见了。。最近好吗。。?
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-25 11:19 AM 發表

只外星猫同你...2只猫
乜佢都係猫嚟嘅咩???我E家先知咋!

又揾到同类
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-25 12:38 PM 發表

哈。。哈。。咁燥架。。饮D王老吉去去火啦。。。
病緊啊!

唔燥就其啦~E家呢度热到人都想煮熟!
原帖由 chfong2 於 2008-7-25 08:29 PM 發表
Hi everybody
好似未見過,你嚟玩嘅??
原帖由 1=1 於 2008-7-25 08:56 PM 發表
你好丫,来跟你打个招i呼的
你好!

你都好似未嚟吹水喔!以後要多D嚟玩下啦~
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-27 06:44 PM 發表
喵喵又玩失踪...........帮她顶一个上去先.......
我都無失踪,只不過~~~~~~~~唔得闲之余,又病咗皆嘛!
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-29 10:05 AM 發表
细瞄。。好耐无见了。。最近好吗。。?
大哥哥~~~~~我好惨啊!

病緊都無人理
hi, 喵喵, 病咗要飲苦茶
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!