返回列表 回復 發帖
貓仔好
个网慢,难怪起楼起得慢
條骨都無佐lu
个网慢,难怪起楼起得慢
lhy92725 發表於 2012-7-24 09:18 PM
點只慢有時LOAD唔到TIM..
他话一楼有写明规矩喔
云爷是比较认真
lhy92725 發表於 2012-7-24 09:15 PM
游戏玩法,各位朋友一样先踩金楼。
当哪位幸运者踩中金楼时,先和楼主玩猜拳~~三个回合决定胜负~
STEP 1 : 幸运者首先必须填写三个回合的答案,然后先PM给“lilitan008”
Example~:
========================================================
|      1.  剪刀                                                                                                          |
|      2.  石头                                                                                                          |
|      3.  布                                                                                                             |
|      我踩中 “#1111”金楼,这就是我的答案,谢谢。                                                       |
========================================================

STEP 2 : 之后,再PM回我 “我已经PM了lilitan008”<--如果話呢個係口號, 係呢度加多一行字寫明一定要咁PM雲爺唔好? 複製句子竟然比我自己親手打嘅句子有誠意?
STEP 3 : 当我收到你的PM时,我也一样会PM“lilitan008”本人的答案~
STEP 4 : 成绩是如何~就由“lilitan008”来公布吧~
冇一條話一定要跟足, 如果係雲爺嘅樓一向如此, 咁就係我outdated跟唔上潮流
但係金樓遊戲一定有新人參與, 如有該規定, 點解唔寫清楚?
雲爺認真冇問題, 我都可以好認真, 冇咁嘅規定, 但係要我遵從咁嘅規定, 我實在冇辦法認同 Orz

ricky867 發表於 2012-7-24 09:20 PM
总觉得今日个坛有D问题甘
條骨都無佐lu
I see, you are sharing network with other people......

That is why the reason which you always facing slow network speed. By the way , you are using TM streamyx izit ?
wng86 發表於 2012-7-24 09:17 PM
~ thought of, still consider ... still nego. the bill charged to ?
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
冇一條話一定要跟足, 如果係雲爺嘅樓一向如此, 咁就係我outdated跟唔上潮流
但係金樓遊戲一定有新人參與, 如有該規定, 點解唔寫清楚?
雲爺認真冇問題, 我都可以好認真, 冇咁嘅規定, 但係要我遵從咁嘅規定, 我實 ...
blacker14tt 發表於 2012-7-24 09:21 PM
支持老板娘向云爷强烈投诉
你可能要PM他讲多次好D
條骨都無佐lu
我这里下午下雨过后现在感觉很凉爽喔。。。。
支持老板娘向云爷强烈投诉
你可能要PM他讲多次好D
lhy92725 發表於 2012-7-24 09:23 PM
佢睇到就睇到, 睇唔到就算
我其實寧願老粒判我猜拳輸都唔好寫D咁莫名其妙嘅原因
佢睇到就睇到, 睇唔到就算
我其實寧願老粒判我猜拳輸都唔好寫D咁莫名其妙嘅原因
blacker14tt 發表於 2012-7-24 09:25 PM
吾关老粒事,主要是云爷话你写错,之前他都有写架啦
條骨都無佐lu
ricky867 發表於 2012-7-24 09:20 PM
我现在这里也有这个问题。。。。我觉得是论坛的问题。。。。
我这里下午下雨过后现在感觉很凉爽喔。。。。
icy97 發表於 2012-7-24 09:24 PM
所以话落雨真是几爽
只要不在我上落班果阵就好
條骨都無佐lu
~ Everyone ~ Good Night
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
有人投诉啊,云爷有无睇到啊
條骨都無佐lu
又就快到了~~