返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 09:22 AM 發表
JJ....DOBI....LONG TIME NO SEE AR......
CAMMY旅行開心嘛
原帖由 blueocean 於 2009-3-15 01:24 PM 發表

you know DOBI ?????????
BLUEBLUE有セ好驚呀.................
WONGJJ....你隻JJ女咬大牛.....
原帖由 DOBI 於 2009-3-15 03:34 PM 發表

BLUEBLUE有セ好驚呀.................  
I am not afraid la
why would I be afraid of cammy
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 03:35 PM 發表

你好驚呀??
I am not afraid of you  

原帖由 DOBI 於 2009-3-15 03:35 PM 發表
WONGJJ....你隻JJ女咬大牛.....
ask 大牛 to bite JJ girl back la

原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 03:38 PM 發表

JJ去咗边??
佢咪ヌ係去旅行.....去日本/香港/韓國 JJ女要去住洒店呀
我前兩揍去我屋企.....佢仲係咁蝦大牛... 仲咬大牛
原帖由 blueocean 於 2009-3-16 01:53 AM 發表

I am not afraid la 606846
why would I be afraid of cammy 606847
你咪扮嘢LA.....死仔
原帖由 blueocean 於 2009-3-16 01:54 AM 發表

I am not afraid of you  606848
我諗到你有個新花名~鬼鼠BLUEBLUE~
原帖由 DOBI 於 2009-3-16 03:26 AM 發表

你咪扮嘢LA.....死仔  
我都冇扮嘢

原帖由 DOBI 於 2009-3-16 03:29 AM 發表

我諗到你有個新花名~鬼鼠BLUEBLUE~   
衰婆, 咁玩我

原帖由 blueocean 於 2009-3-16 05:04 AM 發表

衰婆, 咁玩我
鬼鼠BLUEBLUE換一句衰婆.......低呀
原帖由 DOBI 於 2009-3-16 07:15 AM 發表

鬼鼠BLUEBLUE換一句衰婆.......低呀
咁鐘意我叫你做衰婆...叫多幾聲
衰婆, 衰婆, 衰婆

原帖由 blueocean 於 2009-3-16 12:06 PM 發表

咁鐘意我叫你做衰婆...叫多幾聲
衰婆, 衰婆, 衰婆 607261
真正衰婆返咗嚟嘞WONGJJ呀 佢接返隻衰女包返屋企嘞
大牛甩難嘞
DOBI, 原來 JJ 唔係加拿大呀! jj 女都好可憐嫁, 大牛ok 嘛?