返回列表 回復 發帖
回来啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 1366 篇文章

去那里来啊~~
马骝闭关~~
原帖由 huey23 於 2009-1-2 10:17 PM 發表
不告诉你
O。O  你是男是女 ?
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。

回應 comfit8 第 1368 篇文章

马骝闭关~~
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-2 10:17 PM 發表
回来啦
welcome back , 等你埋位 ﹐ 你以為自己是啊姐 。。

回應 huey23 第 1367 篇文章

去找造型师
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-2 10:20 PM 發表
去找造型师
all people 等你開工
原帖由 comfit8 於 2009-1-2 10:20 PM 發表

welcome back , 等你埋位 ﹐ 你以為自己是啊姐 。。
你自己要我演女主角

回應 mickeybblim 第 1371 篇文章

做么找造型师
朋友结婚
马骝闭关~~
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-2 10:21 PM 發表

你自己要我演女主角
dum ball 鐘 ﹐ D 人工 貴嘛
原帖由 comfit8 於 2009-1-2 10:21 PM 發表

all people 等你開工
我仲没收到定金..点拍啊
原帖由 huey23 於 2009-1-2 10:21 PM 發表
做么找造型师
朋友结婚
她要拍鬼片 嘛 咪做個 鬼 look
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-2 10:22 PM 發表

我仲没收到定金..点拍啊
有托沒欠 ﹐ OK ? 開工先
原帖由 huey23 於 2009-1-2 10:21 PM 發表
做么找造型师
朋友结婚
在这里演出啊
原帖由 comfit8 於 2009-1-2 10:22 PM 發表

dum ball 鐘 ﹐ D 人工 貴嘛
加咗码啦..想呃阿婆婆的演出费啊