返回列表 回復 發帖
原帖由 cck_my 於 2009-3-19 09:09 PM 發表

她在美国呀, 和我们有时差!
对她来讲是没时差的.....因为她可以白天睡觉,夜晚活动.....
静悄悄的我走了,正如我静悄悄的来.
原帖由 cck_my 於 2009-3-19 09:13 PM 發表

唔需要明, @有心就好@
唔明当明白都可以的......
原帖由 nicnic1161 於 2009-3-19 09:16 PM 發表

因为有人话我喺【难民】又话我喺【粉肠】609658
N年前讲过的话还记到现在......
原帖由 nicnic1161 於 2009-3-19 09:17 PM 發表

你都喺其中之一个609659
冤枉啊....大人....何年...何月...何日....?!?!?
原帖由 malsss 於 2009-3-19 09:31 PM 發表

N年前讲过的话还记到现在......
喺N年前咩?
原帖由 cammy8080 於 2009-3-19 09:19 PM 發表
NELLY.....CCK.....晚上好呀(其實我己經係早上...天光了 )

MALSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS記得今晚約會幫我推股 ..........

我亦會掃你貨

NICNIC 有無想念我呀?? ..........多谢 ...
就来封CAMCAM做闪电女超人....闪来闪去.....
原帖由 malsss 於 2009-3-19 09:30 PM 發表

唔明当明白都可以的......
你又边爬楼边回复!
原帖由 malsss 於 2009-3-19 09:33 PM 發表

冤枉啊....大人....何年...何月...何日....?!?!?
如果唔喺你就唔会叫我【粉肠】喇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cck_my 於 2009-3-19 09:19 PM 發表

之前好似有个阿水唔知道先喔, 跟住又叫人粉肠
点解个个都记住这件事...?!?!
原帖由 dicksonkhan 於 2009-3-19 09:19 PM 發表
只有我不知道!
小白你好.....
原帖由 malsss 於 2009-3-19 09:35 PM 發表

就来封CAMCAM做闪电女超人....闪来闪去.....
你既签名可以用 Discuz!代碼未啊?

原帖由 cck_my 於 2009-3-19 09:06 PM 發表

就是要在一样中显得不一样
ciu有什么得意的
也没什么特别的
原帖由 nicnic1161 於 2009-3-19 09:21 PM 發表

乜唔喺已经俾你试佐咩?
大佬没试, 我点敢来先啊?!?!
原帖由 malsss 於 2009-3-19 09:06 PM 發表

外星人应该不会听的....
那怎么办。。老师????教教我
原帖由 nicnic1161 於 2009-3-19 09:22 PM 發表

你又不知道什么啊
今晚1161将会一一解答大家心中的疑问.....