返回列表 回復 發帖
1 P7 f) X2 b( e% ?

6 e, @0 g+ s4 g* f) r$ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔該先 , 其實我想知轉左有咩用
# s' N6 V. s) Y) e" ytvb now,tvbnow,bttvbsatoshi23 發表於 2016-1-5 12:53 PM
9 p/ E2 C3 E, K. K0 R3 C0 a! M9 |* {www2.tvboxnow.com消除過濾限制呀!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( l( C* p4 T" ?; K/ A6 i
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& s  l7 `; F+ B8 m8 L
改完應該要重新打開Chrome 先有效啵!!
) ?! w# ~5 _# w. o6 z

0 |* F5 l6 P2 r. k2 C* k) _唔該先 , 其實我想知轉左有咩用tvb now,tvbnow,bttvb( m/ h' w& g6 E9 C$ D. W
satoshi23 發表於 2016-1-5 12:53 PM
4 F* X* n" x6 z: ^
我都沒有改...都睇到呀
" ]. K; x2 L3 ctvb now,tvbnow,bttvb係佢哋ISP DNS過濾咗網站圖,改咗google DNS 就冇問題
3 i+ j8 P4 `& |6 J4 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lckiong 發表於 2016-1-5 12:36 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; I5 y" ]0 E- A' a
請問小強,如果我用 Google + host 我D圖,咁唔改DNS 可唔可以睇到呢??!!
水晶,我依嘎轉左去 Imgur,喺香港伺服器!你睇唔睇到圖呀??!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, D8 s9 y* o0 \9 e: f7 e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. _& b. g6 X9 |  r
www2.tvboxnow.com% l5 V# ]2 q1 \
www2.tvboxnow.com6 w8 f% Z( D0 l
         http://i64.tinypic.com/2 ...公仔箱論壇  T4 b7 t* F7 Q4 Z3 b; P% G  _) i
gracechanstuart 發表於 2016-1-5 10:53 AM
% a% _2 r" w3 B7 [+ F' G' ^公仔箱論壇 Grace 姐www2.tvboxnow.com3 p# l" N6 f* y/ Q5 q3 v
好  o 咁咁   我用電話上就睇到今朝既圖TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 h$ t% i8 v4 t4 k4 |' l
我宜家用緊電話上就睇到你今朝同宜家接著落黎既圖
+ T' y' X8 B1 d* s; h: wtvb now,tvbnow,bttvb
2 F; E& x: p5 V9 R0 a  Ewww2.tvboxnow.com6 q1 [  O% p' W# ~
至於 你接著既圖我要番去用電腦過黎再答您得唔得
9 p' k% G# N# t- P2 G" Ewww2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com. B' J4 O6 k5 q0 c
再附上  一張圖係我用電話上黎既  cap 圖
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
今日唔见猫猫
, M& q5 w+ g" h
係佢哋ISP DNS過濾咗網站圖,改咗google DNS 就冇問題
+ r/ O: K' V/ Z0 h% J% T2 l4 Ywww2.tvboxnow.comlckiong 發表於 2016-1-5 12:36 PM
. i7 B. o0 x7 T: G! a0 D# ^
原來係咁!! 貓貓 D 睇唔到圖問題,有冇得解決呢??!!
5 k& i# S' B0 Owww2.tvboxnow.comgracechanstuart 發表於 5/1/2016 12:51 PM
% }; v/ d( ]6 ]; V# k5 s
貓要....www2.tvboxnow.com9 U4 p+ M6 U& C" Y- D' `! f& [
認真睇真啲真係又真係
今日唔见猫猫
5 b( o* `5 ?6 A' M; ?- x0 X! }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yxx01 發表於 2016-1-5 01:00 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( k, i! c  v1 V
又係呀...貓貓呢
1 X# C" ?* n- s  G) n& H% l3 j$ W
Grace 姐# D4 Y) r( T4 s0 b7 t
好  o 咁咁   我用電話上就睇到今朝既圖公仔箱論壇. `4 K/ g: o2 R" D
我宜家用緊電話上就睇到你今朝同宜家接著落黎既圖/ D: u$ _6 z: A' l5 w( V
www2.tvboxnow.com# V3 F, C5 a( w1 a, w
www2.tvboxnow.com0 Z) ]( ]& p- m0 J! r4 s0 ~
至於 你接著既圖我要番去用電腦過黎再答您得唔得
4 D+ i$ T+ F% g' w4 ]( mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( p: T, C7 G* C* J  K4 m
再附上  一張圖係我用電話上黎既  cap 圖 ...
  T$ }# r6 t( C9 i公仔箱論壇satoshi23 發表於 2016-1-5 01:00 PM
/ g! N) x! S+ M9 \8 `以後我轉下用 google+ Photo,可能會好 D ,因為好多人用 chrome,chrome 應該唔會過濾google 自己D野呱!!
公仔箱論壇9 B6 L% {7 X/ A" V3 t, d
貓要....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ f/ d( ~, l8 m. ?6 N
tvb now,tvbnow,bttvb, T( H  ^* g/ j4 i
lckiong 發表於 2016-1-5 01:02 PM
. q2 |8 D7 D& `
貓貓 真傷腦筋囉!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 h* J9 F) O5 U9 H/ U/ t2 u
又係呀...貓貓呢tvb now,tvbnow,bttvb# G9 r# d  c1 J( C  m; e
free2penny 發表於 2016-1-5 01:02 PM
. Q3 e# ~* G3 a& Q+ ^4 p( l貓貓!!??
6 ?7 j4 C7 b# N0 d8 L7 @: @6 [4 Mwww2.tvboxnow.com貓貓!!??# u( {% C# K. p' ?  u/ i
gracechanstuart 發表於 2016-1-5 01:07 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 V9 r* a" A3 q9 Z7 C7 b
應該去左食飯嗎!
老表做嘢貓要爬牆  
4 L! s. D1 R# f4 H7 W8 C8 ? Grace 姐- ]# ]6 `$ D. x2 P+ J& m
好  o 咁咁   我用電話上就睇到今朝既圖" X7 G  W( C! t% U6 R# y
我宜家用緊電話上就睇到你今朝同宜家接著落黎既圖
7 t/ K6 U! Y# _7 s& K# m; C# R公仔箱論壇公仔箱論壇0 k; \; g+ V: d0 Y5 N" w; E; q3 d
公仔箱論壇; n* p4 r  V4 `
至於 你接著既圖我要番去用電腦過黎再答您得唔得公仔箱論壇9 x( x( f; |0 z" f$ K( f" I$ J
. N7 O) h9 c! v8 ^& v
再附上  一張圖係我用電話上黎既  cap 圖 ...
7 ]# v9 f3 j0 @  s  A公仔箱論壇satoshi23 發表於 2016-1-5 01:00 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 a: m  [/ A9 b0 Q+ b2 `- E) L% Q' L
唔該晒水晶!!
水晶,我依嘎轉左去 Imgur,喺香港伺服器!你睇唔睇到圖呀??!!
- P+ R8 B6 p* \- [/ b! ptvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. @$ R+ N* E: G# x- C

4 |4 i3 e6 v: @/ _) Gwww2.tvboxnow.com
) g- v: m, q# G% _* {: n3 T2 X4 u         http://i64.tinypic.com/2 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, [, D; ]) p3 S
gracechanstuart 發表於 2016-1-5 10:53 AM
, `( c1 F& @* Y公仔箱論壇呢個冇問題 !! 公仔箱論壇9 [% t  `4 Y' a
tvb now,tvbnow,bttvb% G: Y* E  B) n/ J
呢個 係唔係 你一直 / 今朝用開果個?
各位老友記,因為水晶+penny 用香港伺服器都睇唔到我post D 圖,所以我在試不同 image hosting website,呢個係 imgup.net,請問大家這個圖你能看到嗎??!!* k, M; y1 s: f1 Y+ i+ P, i: r
htt ...
% x( X& p, ?2 F5 m: Agracechanstuart 發表於 2016-1-5 11:53 AM
1 v' y: [- m+ e6 p9 Z1 l3 w7 ^
% P$ f1 v% q. S: S  c! Y
呢個冇問題 !! 好清楚 !!! 仲好靚添