返回列表 回復 發帖
返工啦. 言少, Grace, C兄, 財大及各位打工仔早午晚好.
+ d* D, N( K$ q, r) h" o4 i5 n甘米其實真系去同醫生約會咯
. r. r: W1 t# l$ [3 wtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2016-1-23 09:37 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ x3 H* H9 f, Y1 F
睇醫生就真!
) y" E0 q( g- q- `3 o

; n7 f: D& _: c, V& u% q+ U& v" j# ~9 Ttvb now,tvbnow,bttvbmn BB 好!
8 O. Z( V0 o5 g! N3 d大啦叭 發表於 2016-1-23 10:32 AM
2 h2 @! f% [5 ]7 G$ ^公仔箱論壇大啦叭你好!
( s( V/ x/ P: Q1 A( ^6 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# _: w* z# l; m' k1 I0 E* `7 @' _
大热天时D商场零舍多人伽播,个个都去叹冷气。www2.tvboxnow.com/ @- f- f! I1 o4 n
大啦叭 發表於 2016-1-23 10:35 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 k! X6 t4 m9 q
商場幾時都咁多人啦!
尤其年尾,個個都出去辦年貨
條骨都無佐lu
公仔箱論壇( J' C" k8 F/ ~7 Z% V  I; H
传播食粥文化?tvb now,tvbnow,bttvb# H4 y4 M) a) |7 J+ ~
大啦叭 發表於 2016-1-23 10:31 AM
5 e7 @8 B1 E4 z; |! E7 Twww2.tvboxnow.com咁你食左粥未!
尤其年尾,個個都出去辦年貨
% n, j3 c1 q3 Q( rtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2016-1-23 12:58 PM
公仔箱論壇+ e0 n) Y4 a; s5 w, X
係呀! 呢次買D什麼呀! 幫你睇下....
准备收工返屋企!公仔箱論壇% l3 b1 t  |% i3 N( A$ T
大啦叭 發表於 2016-1-23 10:39 AM
www2.tvboxnow.com" Q; S3 h  Z1 Q1 n$ a% {
路上小心呀!
5 G+ N% R1 a8 b1 mOrange 早* t9 _& h4 E5 O* |: y4 f; a
satoshi23 發表於 2016-1-23 10:54 AM
公仔箱論壇; T7 P7 Q% k. e
水晶 你好!
7 |1 ^5 ^$ J; V+ D9 ?tvb now,tvbnow,bttvb係呀! 呢次買D什麼呀! 幫你睇下....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' V3 z* I2 j- V' p$ l5 ^5 J0 h& F- d
free2penny 發表於 2016-1-23 01:04 PM
5 c$ D- t' m' C2 a
其實我同事列好清單了,佢要買的多我好多
4 E9 T4 B' x% Y! a" k我都系一般果D野遮
條骨都無佐lu
www2.tvboxnow.com" A2 \) m/ A6 q1 X/ e1 z/ N
其實我同事列好清單了,佢要買的多我好多
7 C+ q. ?7 k4 N6 j% Y$ p9 Ptvb now,tvbnow,bttvb我都系一般果D野遮
& V% ?* q& a: ^. J. Uwww2.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2016-1-23 01:15 PM
, d0 l% }; V4 b; B; D係呀! 祝你買得開心D啦! 旅程愉快
天后仲未收得工?
* |6 d: i/ O) q, N- {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。聽聞外面好大風哦
5 F" t. F( R+ `( g9 p/ q你走果陣小心呀
條骨都無佐lu
天后仲未收得工?
, B& J$ Z: F; l  i" btvb now,tvbnow,bttvb聽聞外面好大風哦
4 `, m; m! E# C) f' Ctvb now,tvbnow,bttvb你走果陣小心呀公仔箱論壇2 i, j. m# u7 @0 \- M
lhy92725 發表於 2016-1-23 01:23 PM
1 t9 k" h- L- V5 p3 n
係呀! 係好大風呀! 仲好凍
www2.tvboxnow.com$ ~4 F7 v: H* W  c3 M- A3 K
睇醫生就真!
. w* Y+ t+ c- k* `; S公仔箱論壇free2penny 發表於 2016-1-23 12:55 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& y5 n5 Q# A# v4 b3 A
老實講,內地基本上D人系講去睇病嘅
1 Z8 o1 w6 M. Y+ ~/ R4 O8 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇醫生基本上是香港的講法,或者講系英文嘅講法
條骨都無佐lu
. m' x7 n8 @) K4 J/ c( ntvb now,tvbnow,bttvb你做咩吾再送魚比我食啊
. |! F* z0 D& S1 S- g* UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2016-1-22 11:26 PM
未得閒住,勞煩稍等,搵日...
局部區域潛水中...