返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2009-3-23 12:25 AM 發表

你就好啦!!
靓姐唔好吗???
静悄悄的我走了,正如我静悄悄的来.
原帖由 cck_my 於 2009-3-23 12:34 AM 發表
睇你喜欢用那个牌子咯

我用紧Norton Internet Security 2009,唔错
好多啊....AVG 都唔错的....简单又唔吃resources.
原帖由 enjoy698869 於 2009-3-22 11:55 PM 發表

你的 Facebook 没相
你的FACEBOOK有相睇吗????
原帖由 cck_my 於 2009-3-22 11:56 PM 發表

去軟體分享下載揾下, 应有尽有
网上有好多免费的.....

回應 malsss 第 15889 篇文章

你又一路爬, 一路回
原帖由 nicnic1161 於 2009-3-23 12:13 AM 發表

都喺咁,糊糊涂涂又一日
有几糊涂啊???? 应该是蒙蒙懂懂又一日.......
原帖由 malsss 於 2009-3-23 12:39 AM 發表

靓姐唔好吗???
我就嚟忙到死。。。。。。。。。。。。。。。
原帖由 nicnic1161 於 2009-3-22 11:07 PM 發表

佢冲力好大,又穿佐
下次记得打孖上就唔惊网穿了......
原帖由 cck_my 於 2009-3-23 12:34 AM 發表
睇你喜欢用那个牌子咯

我用紧Norton Internet Security 2009,唔错
  我都是中意Norton多点,之前用Symantec AntiVirus Corporate Edition
                  it no expiry date... now temporary also installed this once first,
                    before I get the Norton Internet Security ...

你用正版?
原帖由 vwwo 於 2009-3-23 12:35 AM 發表

咁咪好麻烦???
no choice......
原帖由 cck_my 於 2009-3-23 12:44 AM 發表
你又一路爬, 一路回
我睇到D帖都是新鲜热辣的....所以咪一一回帖咯.....
原帖由 vwwo 於 2009-3-23 12:44 AM 發表

我就嚟忙到死。。。。。。。。。。。。。。。
你又忙D咩啊?????
1161呢??!?!? 告诉他最新消息

45'        Liverpool        3 - 0        Aston Villa

原帖由 malsss 於 2009-3-23 12:48 AM 發表

你又忙D咩啊?????
忙揾钱囖。。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2009-3-23 12:51 AM 發表

忙揾钱囖。。。。。。。。。。
周末有咩工做啊??? 我都想搵周末工做, 介绍俾我啦....