返回列表 回復 發帖
貿發局各位同事早午晚好。
Grace 姐 生日快樂 !!     % a  l  X6 P+ b1 L+ i

) k4 w7 ^9 q+ ~( M: w4 Pwww2.tvboxnow.com1 M1 o9 k* j' n9 |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" f0 ]6 k- Z% G+ O% y
我都想呀!www2.tvboxnow.com( Y8 o9 _/ k0 B& X9 G2 W
free2penny 發表於 2016-2-2 07:59 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 ~; q/ L& M& B2 q5 A: f6 ]' P
去就喺啦,唔使客氣架
條骨都無佐lu
grace姐唔知收到老公咩生日禮物呢
條骨都無佐lu
会有咩惊喜礼物啊
C 兄、財大、言爺及各位早午晚好!Grace姐早午晚好! 各位好
祝Grace姐 生日快樂
会有咩惊喜礼物啊4 m8 h% g, V/ S: X8 Q
yxx01 發表於 2016-2-2 10:26 PM
羊叔叔你好!
会有咩惊喜礼物啊
7 e/ L+ y% j  D2 E5 i4 F* T- p2 ~yxx01 發表於 2016-2-2 10:26 PM
$ S6 n! I4 P  S% U/ j
可能喺新款煮食爐具都唔定哦
條骨都無佐lu
0208現在都認識羊叔叔了哦
條骨都無佐lu
grace姐唔知收到老公咩生日禮物呢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ Q' I. ?- }1 }- M$ `
lhy92725 發表於 2016-2-2 09:45 PM
" H- }0 _" p9 C+ Hwww2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com- Y9 |3 A3 ^, h5 g( j& k
啱起身!! 就見到咁多 生日祝福帖!! 多謝晒各位老友記呀!!!
9 C, v0 ?, }! f; [2 B4 W$ Mtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb% b$ z5 m' G( v' I6 `  K" @" f- {; j
不過我呢度美國時區,比香港、中國、台灣、星馬慢16小時,依嘎先至係 2月2日 朝早 就快7點!所以正日生日先啱開始!!!7 X3 Y3 d; F( g/ h  M
www2.tvboxnow.com( C; Q; t9 f8 a9 h, v6 S$ ^1 P
禮物就仲未知,不過已經決定整個靚靚羊架晚餐啦!!!www2.tvboxnow.com- A( g" B' A& d- g: d6 E
* b/ K/ C8 k# F: z6 u# A; W  E

& ?& _% z# A7 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 }1 b( Q. W. l+ w& \0 v

" c1 G: B: h1 S/ Z6 U6 Y% f9 J! W6 u1 K

另外,所有前來恭賀者,

將獲利是一封!!香港時間2月3日11:59pm 截止!!!

C 兄、財大、言爺、Grace姐 早午晚好! 各位早午晚好!
0208現在都認識羊叔叔了哦
) A9 _$ G2 k* H2 p6 olhy92725 發表於 2016-2-2 10:53 PM
猫姐你好! 平时看见打招呼互相问候!问好!时时都有和你打招呼问好!可能你少爬楼睇唔到?
烤羊架啊,聽落好好食甘哦
條骨都無佐lu
C 兄、財大、言爺、Grace姐