返回列表 回復 發帖

[討論] 我地曼联俱乐部係唔係应该搞返个门派啊?

我觉得我地曼联俱乐部都唔少人啦
应该可以申请个门派吧?
版主带头啦

PS,最近发觉,以前主页的链接曼联俱乐部係排响其他3个俱乐部前面的,但係宜家排到最后?点解嫁?
原帖由 rivaldoliu 於 2007-7-5 11:32 PM 發表。
我觉得我地曼联俱乐部都唔少人啦
应该可以申请个门派吧?
版主带头啦

PS,最近发觉,以前主页的链接曼联俱乐部係排响其他3个俱乐部前面的,但係宜家排到最后?点解嫁? ...
我都想知點解
紅魔鬼!!!必勝!!!紅魔鬼!!!必勝!!!紅魔鬼!!!必勝!!!
次元六合彩【第三期】開始售票啦!!!
快d申请个门派吧。
去过其他3个俱乐部o既论坛,都是觉得曼联里面d posts吸引。
原帖由 green_lemon 於 2007-7-6 03:00 PM 發表。
快d申请个门派吧。
去过其他3个俱乐部o既论坛,都是觉得曼联里面d posts吸引。
曼聯萬歲.  曼迷都萬歲
100% SUPPORT
:014:
但兩位版主都有所屬門派
主頁連結排第幾都無所謂拉.
曼聯d post 到左開季應該會仲多
原帖由 HIDE 於 2007-7-6 09:04 PM 發表。
但兩位版主都有所屬門派
主頁連結排第幾都無所謂拉.
曼聯d post 到左開季應該會仲多
問緊admin可唔可以改名
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=114258&extra=page%3D1

評分次數

• HIDE

紅魔鬼!!!必勝!!!紅魔鬼!!!必勝!!!紅魔鬼!!!必勝!!!
次元六合彩【第三期】開始售票啦!!!
??? godjockey ? 2007-7-7 12:06 AM ???
GD.  咁應該收到唔小會員.
係時候叫返d小出現既會員返黎吹水.
如果搞到曼联派,我第一个报名啊
版主们,加油
好!入太極門先。等改Ψ曼聯Ψ

評分次數

• godjockey

原帖由 HIDE 於 2007-7-7 11:26 AM 發表。

GD.  咁應該收到唔小會員.
係時候叫返d小出現既會員返黎吹水.
嘿嘿 ~ 你係咪指我呢類幽靈會員
原帖由 fujimama 於 2007-7-9 10:49 AM 發表。

嘿嘿 ~ 你係咪指我呢類幽靈會員
係 ah .出多d聲拉
e+ 唔出唔緊要. 到時有比賽最緊要討論下
??? HIDE ? 2007-7-9 01:23 PM ???
下年大陆转收费啦,588蚊1年。
不过果个台其他节目太垃圾了,宜家屋企人未必装。唯有快D稳钱了!
原帖由 rivaldoliu 於 2007-7-9 06:32 PM 發表。

下年大陆转收费啦,588蚊1年。
不过果个台其他节目太垃圾了,宜家屋企人未必装。唯有快D稳钱了!
咩野大陸轉收費?_?
原帖由 HIDE 於 2007-7-9 10:55 PM 發表。

咩野大陸轉收費?_?
下年睇英超要收钱啦,588蚊一年