返回列表 回復 發帖

回復第 15 帖由 rivaldoliu 所發的帖子

真係好過去搶 ...
原帖由 fujimama 於 2007-7-10 10:40 AM 發表。
真係好過去搶 ...
原来仲话收188蚊个月,1888蚊年
不过我地D网民怨气好大,佢先话降价
但係果个台D节目超垃圾的,588蚊相当于净係睇英超
如果588蚊睇espn都可以考虑,人地D节目丰富,而且做得好
588蚊睇个垃圾台,犹豫啊!
大家如果稳到网络直播记得通知下小弟啊,否则,小弟唯有节衣缩食,呕588出嚟了
用程式睇廣東體育唔得咩?_?
原帖由 HIDE 於 2007-7-11 12:39 AM 發表。
用程式睇廣東體育唔得咩?_?
下年英超响大陆的转播权买咗给天盛。如果要睇英超,就要睇天盛旗下的欧洲足球频道了。
广东体育没免费英超睇了
虽然欧洲足球频道都係广东体育D做的,但是广东台没转播权,所以没得播
原帖由 rivaldoliu 於 2007-7-11 01:07 AM 發表。

下年英超响大陆的转播权买咗给天盛。如果要睇英超,就要睇天盛旗下的欧洲足球频道了。
广东体育没免费英超睇了
虽然欧洲足球频道都係广东体育D做的,但是广东台没转播权,所以没得播 ...
同呢個香港嘅 now 一樣咁惹人討厭 ~

雖然明白呢個世界係冇免費午餐, 不過足球運動與商業價值已被掛勾, 真係另人覺得嘔心
原帖由 rivaldoliu 於 2007-7-10 03:10 PM 發表。

原来仲话收188蚊个月,1888蚊年
不过我地D网民怨气好大,佢先话降价
但係果个台D节目超垃圾的,588蚊相当于净係睇英超
如果588蚊睇espn都可以考虑,人地D节目丰富,而且做得好
588蚊睇个垃圾台,犹豫啊!
大家如果稳到网络直播记 ...
1888 一年 !! 真係有病 ~~

不如睇山東魯能罷喇 
到時有比賽我會開個 post.
講明幾號 咩比賽 對邊隊 時間 同埋直播台+程式.
原帖由 HIDE 於 2007-7-11 09:26 AM 發表。
到時有比賽我會開個 post.
講明幾號 咩比賽 對邊隊 時間 同埋直播台+程式.
多谢塞版主啦
how much is NOW tv in hk???
原帖由 footballitis 於 2007-7-12 12:14 AM 發表。
how much is NOW tv in hk???
我都唔知 ah .  呢排 NOW 無廣告賣.
但月費 178 個優惠已過先唔賣廣告'

所以應該過二百 ka 拉 
主頁連結曼聯俱樂部會係排係第二.
同埋已 fix 好左唔會再變,  又解決左
good idea.贊成:014: