返回列表 回復 發帖
統帥舌戰

費格遜(魔帥):經過早前續約風波,朗尼已準備就緒,集中精神為球隊爭取各個錦標。佢係天生勝利者、典型大賽球員,今場鬥阿仙奴又係佢Show Time,我貼佢可以入波。

雲格(仙帥):曼聯上下慣打心理戰,佢哋把口唔收,但影響唔到我方球員發揮。阿仙奴今年輸咗四場,依家仍然排榜首,曼聯威力已經冇以往咁勁,去到奧脫福根本唔使驚。
看到一句文字報導

MATCH FACTS

Arsenal’s record in their last 10 games in all competitions against Man Utd and Chelsea is W0 D1 L9 F5 A22.
费比加斯出吾到,枪手中场功力减半。
今晚中场星爷,费查,A8加Nani
费比加斯出吾到,枪手中场功力减半。
今晚中场星爷,费查,A8加Nani
我系一督屎 發表於 2010-12-13 18:40
佢個新仔韋乜乜都幾勁,
仲有拿斯尼,同巴利一樣好扭得。

法比仔係大軍名單,
今場有機會出得,後備。

佢個新仔韋乜乜都幾勁,
仲有拿斯尼,同巴利一樣好扭得。

法比仔係大軍名單,
今場有機會出得,後備。

HIDE 發表於 2010-12-13 19:07
班细路虽然好波,但系吾硬净。
觉得云加呢几年有d拔苗助长,搞到班细路成日都断脚。
班细路虽然好波,但系吾硬净。
觉得云加呢几年有d拔苗助长,搞到班细路成日都断脚。
我系一督屎 發表於 2010-12-13 20:29
今季好左好多架啦,一斷腳就送走佢地 eg. 去殺克達
今季好左好多架啦,一斷腳就送走佢地 eg. 去殺克達
HIDE 發表於 2010-12-13 20:39
云加班细路16、7岁就话打英超,d骨都未生实。
一伤就要抖半年
如果雲加肯去意甲就好喇,專搵d16-17歲對住班就快40既意甲後防
如果雲加肯去意甲就好喇,專搵d16-17歲對住班就快40既意甲後防
huhut6432gj 發表於 2010-12-13 20:53
班老野一下就收你皮拉
云加班细路16、7岁就话打英超,d骨都未生实。
一伤就要抖半年
我系一督屎 發表於 2010-12-13 20:51
阿仙奴點解咁重用青訓?因為無錢買人。
班老野一下就收你皮拉
我系一督屎 發表於 2010-12-13 21:07
係囉,如果唔係要經驗黎做咩?
阿仙奴點解咁重用青訓?因為無錢買人。
HIDE 發表於 2010-12-13 21:15
重青训系好事,但系d球员要逐步成长。
当年费比都叫有人带住啊,宜家班球员个个都未够20,害左班细路
重青训系好事,但系d球员要逐步成长。
当年费比都叫有人带住啊,宜家班球员个个都未够20,害左班细路
我系一督屎 發表於 2010-12-13 21:58
人地巔峰係 22 - 28 歲,阿記班友係 17 - 24 歲
今季阿仙奴已回水準,不論任何盃賽或比賽都全力以赴,
雖然有些人腳不齊,險中求勝。相信今場會看得非常精彩,
雙雄對鬥,值得熬更抵夜!
PS:若阿仙奴今場取勝,聯賽冠軍更大有機奪取!
(這純個人預測,不便之處,請見諒!)

評分次數

• HIDE

今季阿仙奴已回水準,不論任何盃賽或比賽都全力以赴,
雖然有些人腳不齊,險中求勝。相信今場會看得非常精彩,
雙雄對鬥,值得熬更抵夜!
PS:若阿仙奴今場取勝,聯賽冠軍更大有機奪取!
(這純個人預測,不便之處, ...
kikideebaby 發表於 2010-12-13 22:48
哈哈,我地呢度好隨和。
善惡都無所謂,唔好鬧交就得。

有機和,但當然希望主勝好d。