返回列表 回復 發帖
........希望大家唔好變成好似我咁啦......
zzleezz 發表於 2010-12-11 21:59
我不嬲係夜鬼黎
曼聯(2) 對 阿仙奴(1)
榜首大戰安排周一上演。

曼聯上仗聯賽作客黑池因為天氣影響改期,最近1場國內賽事則於英聯盃0比4不敵韋斯咸,而周中歐聯分組賽主場和華倫西亞1比1,並取得出線資格。領隊費格遜或會讓李奧費迪南於今仗復出,而翼鋒拿尼則表示,阿仙奴會是車路士今季衛冕的大敵。

阿仙奴上仗聯賽主場以2比1擊敗富咸,而周中歐聯分組賽主場以3比1擊敗柏迪遜,取得4連勝,並且獲得出線資格。傷兵方面,則有基蘭基比斯、佐羅、戴亞比及華美倫,但法比加斯可能於今仗復出。另外,禾確特表示,雖然球隊會注重歐聯,目前最重要是備戰這場聯賽爭標的關鍵戰。對賽方面,上季曼聯主場勝2比1。

()數字為聯賽排名
你点睇?我就希望曼联
jff6000 發表於 2010-12-13 15:22
今晚諗都唔諗,兩億大大力買曼聯主勝,以 tvb$ 支持曼聯

評分次數

• jff6000

阿仙奴條中場線最勁,
而曼聯條中場線係最弱。

搶唔到中場,都幾難踢,
由其是無左華倫西亞打翼。

大家覺得曼聯今場
條中場線要點樣擺先最好?

答得好加 +25功勳
統帥舌戰

費格遜(魔帥):經過早前續約風波,朗尼已準備就緒,集中精神為球隊爭取各個錦標。佢係天生勝利者、典型大賽球員,今場鬥阿仙奴又係佢Show Time,我貼佢可以入波。

雲格(仙帥):曼聯上下慣打心理戰,佢哋把口唔收,但影響唔到我方球員發揮。阿仙奴今年輸咗四場,依家仍然排榜首,曼聯威力已經冇以往咁勁,去到奧脫福根本唔使驚。
费比加斯出吾到,枪手中场功力减半。
今晚中场星爷,费查,A8加Nani
我系一督屎 發表於 2010-12-13 18:40
佢個新仔韋乜乜都幾勁,
仲有拿斯尼,同巴利一樣好扭得。

法比仔係大軍名單,
今場有機會出得,後備。

班细路虽然好波,但系吾硬净。
觉得云加呢几年有d拔苗助长,搞到班细路成日都断脚。
我系一督屎 發表於 2010-12-13 20:29
今季好左好多架啦,一斷腳就送走佢地 eg. 去殺克達
云加班细路16、7岁就话打英超,d骨都未生实。
一伤就要抖半年
我系一督屎 發表於 2010-12-13 20:51
阿仙奴點解咁重用青訓?因為無錢買人。
班老野一下就收你皮拉
我系一督屎 發表於 2010-12-13 21:07
係囉,如果唔係要經驗黎做咩?
重青训系好事,但系d球员要逐步成长。
当年费比都叫有人带住啊,宜家班球员个个都未够20,害左班细路
我系一督屎 發表於 2010-12-13 21:58
人地巔峰係 22 - 28 歲,阿記班友係 17 - 24 歲
今季阿仙奴已回水準,不論任何盃賽或比賽都全力以赴,
雖然有些人腳不齊,險中求勝。相信今場會看得非常精彩,
雙雄對鬥,值得熬更抵夜!
PS:若阿仙奴今場取勝,聯賽冠軍更大有機奪取!
(這純個人預測,不便之處, ...
kikideebaby 發表於 2010-12-13 22:48
哈哈,我地呢度好隨和。
善惡都無所謂,唔好鬧交就得。

有機和,但當然希望主勝好d。
我选择arsenal多过车仔
宁愿arsenal拿今季联赛冠军好过车仔!
哈哈
wlt1110 發表於 2010-12-13 23:21
曼聯呢?
曼聯 99.99% WIN
阿記 99.99% Lose

雲達沙
拉菲爾 維迪 李奧 艾夫華
蘭尼 費柴 史高斯 星仔
朗尼 貝碧托野

十分強陣!

雖然阿記有 拿屎黎 同 艾沙暈,
仲有強大既 前場後衛賓特拿。

路斯基 同 韋舒亞 一老一嫩,
呢條中場線有火花但曼聯頂得住!

龍門:曼聯 win
後防:曼聯 win
中場:阿記 win
前鋒:曼聯 win
狀態:曼聯 win

領隊:曼聯 win
助教:曼聯 win
班主:曼聯 win
贊助:曼聯 win
場地:曼聯 win

Total:曼聯 win 99.99%
夠客觀未? 哈哈

HIDE 發表於 2010-12-13 19:30
哇,真的是很劲叻,这样都给你算得出来啊,真不亏是。。。。。。。。。。。。
俊华 發表於 2010-12-14 01:23
我亂UP架咋
时间过得真慢啊~快到4点吧~
evilpr0mise 發表於 2010-12-14 01:53
仲有一小時四十五分鐘