返回列表 回復 發帖

[討論] {亞洲之旅4@最後} 27.o7.2oo7 廣州醫藥 對 曼聯 討論區'

VS

日期 : 27-7-2007
賽事 : 廣州醫藥 對 曼聯 (Guangzhou Pharmaceutical F.C. VS Manchester United)
地點 : 奧體中心
時間 : 8:00 p.m.

曼聯隨隊球員名單如下︰

守門員︰
雲達沙、古斯錫、希頓

後防︰
施維斯達、李奧費迪南、布朗、奧沙、艾華、維迪、巴士利、丹尼森遜、依雲斯

中場︰
傑斯、C.朗拿度、夏格維斯、卡域克、史高斯、費查、伊高斯、蘭尼、李馬田、吉遜

前鋒︰
朗尼、阿倫史密夫

o8oo pm 廣東體育台 直播.
o8oo pm 明珠台 直播.

http://download.sopcast.com/download/SopCast.zip
下載程式後不用註冊直接登錄.
到 o8oo pm (HK Time). 請選擇廣東體育台.
會比現場直播慢幾分鐘. :014:

你地可以係呢個post 度討論賽事!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
地点错咗啊,奥体中心啊

評分次數

• HIDE

原帖由 rivaldoliu 於 2007-7-26 06:30 PM 發表。
地点错咗啊,奥体中心啊
sorry.  已改,  thank you.
原帖由 HIDE 於 2007-7-26 06:32 PM 發表。

sorry. 已改, thank you.
哈哈,我个人觉得如果响越秀山踢会好好多咯

係啊,今日下午有个曼联球迷见面会,朗尼、伊高斯、艾华三个代表曼联出席
呢个节目今晚21:00会係广州竞赛频道(唔係广东体育)重播
http://www.gztv.com/schedule/sports/2007/07/26.shtml 呢个係广州竞赛频道的节目表,今日好似仲有场利物浦对曼联的重播

http://www.gdtv.com.cn/newpage/sports/ttdb.asp 呢个係广东体育的节目表,体育频道就係我地睇到的广东体育;欧洲足球频道係收费频道;而重庆频道则是广东体育的重庆版(普通话)。

呢两个节目表都会定期更新,各位mu fans可以定期留意下哦!
原帖由 rivaldoliu 於 2007-7-26 06:38 PM 發表。

哈哈,我个人觉得如果响越秀山踢会好好多咯

係啊,今日下午有个曼联球迷见面会,朗尼、伊高斯、艾华三个代表曼联出席
呢个节目今晚21:00会係广州竞赛频道(唔係广东体育)重播
http://www.gztv.com/schedule/sports/2007/07 ...
我岩岩去完呢个见面会翻黎,距地迟到左都几耐,晒到我地晕感滞,不过见到朗尼都好开心
另外今朝的训练有小小失望,一系我自己迟左去霸吾到个靓位罗签名,第二个系C朗全程都同个教练系度慢跑,无期待中的华丽脚法睇
原帖由 reggieng 於 2007-7-26 07:24 PM 發表。

我岩岩去完呢个见面会翻黎,距地迟到左都几耐,晒到我地晕感滞,不过见到朗尼都好开心
另外今朝的训练有小小失望,一系我自己迟左去霸吾到个靓位罗签名,第二个系C朗全程都同个教练系度慢跑,无期待中的华丽脚法睇 ...
有冇影到相 ah ?_?
我睇新聞時好似好混亂咁.
C.朗 有踢起個雪糕筒, 好型
原帖由 HIDE 於 2007-7-26 07:46 PM 發表。

有冇影到相 ah ?_?
我睇新聞時好似好混亂咁.
C.朗 有踢起個雪糕筒, 好型
有啊,不过影得好蒙,我岩岩试过发上黎,不过好似发吾到,LOAD得劲慢
一开头系好乱,曼联D球员都翻晒入去更衣室,有条友冲去揽住RIO,比距一个铁沙掌推开左
至于C朗同个教练跑左几圈之后就系角落度玩左几下波,但无同球队合练
球队分组好过瘾,系分三组,互相对攻

至于下午的见面会,杰仔抽左6位幸运儿(可惜无我份 )出去玩3on3, EAGLES同EVRA做教练,ROONEY做裁判
EAGLES果队一比0赢左,EVRA一落后就应杰仔要求叫左个5秒暂停,点知条友用暂停时间帮距TEAM人签名:014:
你话响越秀山踢咪好囖~~边度都冇越秀山咁有归属感! 毕竟广州队最光辉嘅历史就发生响越秀山.
好好既回憶.  
原帖由 HIDE 於 2007-7-26 10:04 PM 發表。
好好既回憶.
系啊,中意左成10年,第一次见到真人,虽然暴晒左成日,虽然罗吾到签名,但系已经好满足了
奧體中心 可以坐多o的人赚多o的钱
天生万物以养人  人无一物可奉天
原帖由 reggieng 於 2007-7-26 10:16 PM 發表。

系啊,中意左成10年,第一次见到真人,虽然暴晒左成日,虽然罗吾到签名,但系已经好满足了
上次曼聯黎香港時. 咁岩 C.朗 死老豆無隨隊
原帖由 HIDE 於 2007-7-27 10:45 AM 發表。

上次曼聯黎香港時. 咁岩 C.朗 死老豆無隨隊
果阵时距老豆未死,病紧者,之后我记得距有去北京
再试试发下寻日影到的相

評分次數

• HIDE

NIKE见面会的相

准备开波了,希望曼联亚洲行可以有个完美的结局啦
真係好像睇睇夏格维斯,10分钟都好啦