返回列表 回復 發帖
去左做点野。。。。。。。。。。:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
general clerk:014:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 03:54 PM 發表

黎紧既一个月,我平均2、3日到会去芙蓉一次。
要唔要出黎饮个茶,食个包?
你黎芙蓉边个地方??
当然求之不得啦!!

原帖由 vwwo 於 2007-9-13 04:04 PM 發表

芙蓉都唔系好大遮!!:onion31:
话大吾大,但系话细又吾细。。。

原帖由 vwwo 於 2007-9-13 04:10 PM 發表

Rahang,甘你又边度?
rahang同我好近,我系senawang

原帖由 vwwo 於 2007-9-13 04:23 PM 發表

都话左芙蓉无几大既啦!
你估响吉隆坡咩!
无捻到真系甘近ar ma

原帖由 vwwo 於 2007-9-13 04:34 PM 發表

而家知道左啦!
甘你想点?
你想几时??

原帖由 vwwo 於 2007-9-13 04:47 PM 發表

拜六定礼拜??
拜六好点,因为礼拜要训迟点!!
我拜六1点放工!!

原帖由 vwwo 於 2007-9-13 05:00 PM 發表

点样联络你???
但系呢个拜六我吾得,因为已经有约会

原帖由 vwwo 於 2007-9-14 12:03 PM 發表

算啦,我礼拜日都要好早起身。:onion03:
因为,个宝贝女话俾学校选为乜野“解说员”,所以一大早7点就要到'芙中'。:onion03:
你女女系芙蓉读书ga??

原帖由 vwwo 於 2007-9-14 04:25 PM 發表

系啊。。。。。。。。。。
读紧初一。。。。。。。。。。。。:014:
点解甘奇怪吾系同你一起住既??

原帖由 vwwo 於 2007-9-14 04:34 PM 發表

拒住宿舍。。。。。。。。。:onion05:
原来如此!!
多几年你女女读完书出黎你就安乐啦!!:014:

原帖由 vwwo 於 2007-9-14 04:53 PM 發表

果个啊。。。。。。。。。。。。。。。。。。

好似话,仲要等多好几年。。。。。。。。。。
据识得以学业为重,真系感到恩惠!!