返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
0:0完场
小豌豆在禁区先触到球后被绊倒,脑残裁判没判点球反而给了小豌豆黄牌!!!

这场比赛又给裁判坑了~
小豌豆在禁区先触到球后被绊倒,脑残裁判没判点球反而给了小豌豆黄牌!!!

这场比赛又给裁判坑了~
amannn 發表於 2011-4-20 04:47 AM
好心你啦 , 一講冠軍十拿九穩又出事 , 低調D好唔好..............
好心你啦 , 一講冠軍十拿九穩又出事 , 低調D好唔好..............

COOLLALALA 發表於 2011-4-20 04:52 AM
莫非裁判看了我的文章?
仲有 amannn ,
曼聯係紅魔鬼 , 況且曼聯又唔係你嘅 .
好好哋一個球隊名 , 畀你叫到肉酸到爆.............
仲有 amannn ,
好好哋一個球隊名 , 畀你叫到肉酸到爆.............

COOLLALALA 發表於 2011-4-20 05:02 AM
额~说反了,失分找人泄愤于事无补的,还是留力气继续给红魔加油吧~
莫非裁判看了我的文章?
amannn 發表於 2011-4-20 04:58 AM
我覺得個裁判冇問題 , 淨係想你唔好咁揚 ,
真係好驚原本有希望攞到嘅錦標畀你講到....................
你知運氣有幾重要㗎啦
额~说反了,失分找人泄愤于事无补的,还是留力气继续给红魔加油吧~
amannn 發表於 2011-4-20 05:32 AM
其實你第一次用嗰個名我就想同你講 , 睇見都毛管棟 .
我並冇洩憤嘅意思 .
我諗我哋都係曼聯死忠 !!!!!!!!!!!
我覺得個裁判冇問題 , 淨係想你唔好咁揚 ,
真係好驚原本有嘅畀你講到....................
COOLLALALA 發表於 2011-4-20 05:34 AM
球迷本来就无能为力,大家能做的就是观望发表下自己的看法,没啥不对之处。
球迷本来就无能为力,大家能做的就是观望发表下自己的看法,没啥不对之处。
amannn 發表於 2011-4-20 05:58 AM
有股票喺手又唔同咁講法.
仲有 amannn ,

COOLLALALA 發表於 2011-4-20 05:02 AM
貌似你又误解喽~“我魔”的意思就是“我们的红魔”,也无不妥之处吖,不知何来“肉酸到爆”?
貌似你又误解喽~“我魔”的意思就是“我们的红魔”,也无不妥之处吖,不知何来“肉酸到爆”?
amannn 發表於 2011-4-20 06:18 AM
咁我可唔可以求你用"我們的紅魔",千祈唔好簡寫 , 求下你啦 .
曼联给人逼和了
实在可惜!
連番失機搞到拉唔開同阿仙奴既差距