返回列表 回復 發帖

[剪佐新髮型喇~]✿Millie✿嬌滴滴

,  描述: 更新第14樓

Millie係我表哥屋企d新成員,之前原本有只貓,但係太老離開佐
可能Millie知道,所以d表情一直好無奈。。

大家好

張sofa好舒服

回眸一笑

來張特寫~

全身照

我個溫暖窩

Goodnight everyone, bedtime

評分次數

• k23bb

嗯...看來Millie真的有點悶悶不樂的樣子~

評分次數

• k23bb

同佢玩吓可能開心啲呢!

評分次數

• k23bb

可能仲好陌生...遲d熟佐環境應該會笑返
個樣好似好有性格咁, 頭髮好攪笑, 可以梳唔同既造型

評分次數

• k23bb

Great! I love this smart dog, he just looks so 0.機靈, 可愛, 乖巧~!
好可愛呀.

咦~Millie 好文靜喎﹗但看了你的序述後知道了牠的玩伴離開了~怪不得Millie是有點無精打彩了﹗主人要多些和牠玩玩﹐因為狗狗也會有憂鬱症呵﹗

評分次數

• k23bb

agree with maye2328 said...
try n cheer up your dog with a bit of snack..
表情好呆滯哦,,
可能佢都明白佢ge朋友已經離開左.
多d同佢玩下應該會好d架啦:)
儘量令Millie開心吧^^
好可愛也Q。。。+
咦~Millie 好文靜喎﹗但看了你的序述後知道了牠的玩伴離開了~怪不得Millie是有點無精打彩了﹗主人要多些和牠玩玩﹐因為狗狗也會有憂鬱症呵﹗
maye2328 發表於 2011-5-21 10:50 PM
表情好呆滯哦,,
可能佢都明白佢ge朋友已經離開左.
多d同佢玩下應該會好d架啦:)
儘量令Millie開心吧^^
S!U彤 發表於 2011-5-23 09:20 PM
其實剛剛走佐隻貓不是Millie的玩伴/朋友,佢地未見過完全唔識架。因為系之前隻貓走佐,我表哥佢地想養返隻新寵物所以才領養Millie的...之前隻貓陪佐佢地10幾年,走佐屋企難免有少少悲傷氣氛。好彩Millie黎佐之後又有返d生氣
这表情绝了~~

夏天熱鬼死,剪剪頭髮先~

先睇睇之前個長毛look

Before:快d匿埋,我唔要剪頭髮!!

After:冇計都係剪佐,夏天熱鬼死

係就涼快d,不過好似怪怪地。。好似瘦佐一圈

剪佐頭髮影相,眼神呆滯不過新髮型令到塊面好似真系變佐瓜子臉,大家覺唔覺

評分次數

• k23bb

剪完毛毛後真係瘦咗好多喎~﹗唔緊要﹐主人會醒多d零食㗎﹗

評分次數

• k23bb