返回列表 回復 發帖
原帖由 echobe 於 2007-9-25 08:21 PM 發表
係度講咩~~
開賭呀~~~
残啦~~~~给高级版主妹发现啦~~~~可以不可以贪污受贿呀~~~~
我要加入!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

回復 #43 canz85 的帖子

淡定有钱剩啊............老兄~~~:onion14:
原帖由 lcw1234 於 2007-9-25 08:21 PM 發表
要洗白白左......
跟着去晒月光罗~~~~~
886every 1!!!!!!!!
再见啦LCW兄~~~~记得打包月饼来吃呀~~~~~
原帖由 echobe 於 2007-9-25 08:21 PM 發表
係度講咩~~
開賭呀~~~
哈哈哈!!你要赌什么啊??
原帖由 小慧 於 2007-9-25 08:25 PM 發表
我要加入!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
绝对欢迎你呀~~~~WELCOME TO 吹水。。。。这边全部都是黄金王老五呀~~~
WHERE are you come from???

原帖由 lcw1234 於 2007-9-25 08:25 PM 發表
淡定有钱剩啊............老兄~~~:onion14:
好一句赌球名句~~~~哈哈
原帖由 canz85 於 2007-9-25 08:28 PM 發表

绝对欢迎你呀~~~~WELCOME TO 吹水。。。。这边全部都是黄金王老五呀~~~
WHERE are you come from???
可是不懂有人会要吗咯!!
我住JOHOR!!!
原帖由 canz85 於 2007-9-25 20:24 發表

残啦~~~~给高级版主妹发现啦~~~~可以不可以贪污受贿呀~~~~
ed 好似係呢度既賭局主持人喎~~
我唔受賄的
不過 ed 係我亞爺~~:onion05:
原帖由 小慧 於 2007-9-25 08:33 PM 發表

我住JOHOR!!!
会。我也是大马人!
原帖由 echobe 於 2007-9-25 08:33 PM 發表

ed 好似係呢度既賭局主持人喎~~
我唔受賄的
不過 ed 係我亞爺~~:onion05:
是呀~~~好一个赌坛亚爷呀~~~整天教我们怎样赌身家的~~~~
高级版主妹呀。。。。你是那里人呀??
原帖由 小慧 於 2007-9-25 08:33 PM 發表

我住JOHOR!!!
绝对有呀~~~~我帮你红线~~~如果没有的话~~~我自己上~~~
祝你中秋节快乐~~~今晚没有庆祝光会吗???
原帖由 canz85 於 2007-9-25 08:40 PM 發表

绝对有呀~~~~我帮你红线~~~如果没有的话~~~我自己上~~~
祝你中秋节快乐~~~今晚没有庆祝光会吗???
你啊!。。可不可以啊!这里麻开着月光会罗!
原帖由 ljw1982 於 2007-9-25 08:34 PM 發表

会。我也是大马人!
这里不是马来西亚论坛吗?
原帖由 小慧 於 2007-9-25 08:44 PM 發表

这里不是马来西亚论坛吗?
那你就要问ed兄啦!