返回列表 回復 發帖

太萌了!寶貝寵物一家親

太萌了!寶貝寵物一家親

小孩子們喜歡與小動物相伴是兒童特有的天性。他們會把小動物當作親密的朋友甚至是自己的兄弟姐妹一樣看待。同小動物一起嬉戲,向它傾訴心聲,並獲得安慰,擺脫孤獨,可以使孩子們在自己獨有的世界裡獲得安全感……(紅網)

Support support  ....   Hope no repeat la ...  

評分次數

• lilitan008

哈哈...好的畫面~
友誼萬歲~!

評分次數

个人最喜欢第三张和倒数第三章,人和动物那种相亲相信的那种感觉很温馨呀

評分次數

我都黎+返张 。。。。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

平壤核子能源研究所
哈哈...好的畫面~
友誼萬歲~!
zzleezz 發表於 2011-12-2 07:50 PM
哈哈   ……   zz Lee zz  ……  
過黎俾ee抱抱   ……  哈哈            

友誼萬歲~!   
个人最喜欢第三张和倒数第三章,人和动物那种相亲相信的那种感觉很温馨呀
magicxu 發表於 2011-12-3 02:36 AM
嘻嘻 ~~  个人最喜欢倒数第二張  ~~  好似孖女。  
卻又令人想起『再見 Puppy Love』其中一句歌詞:凝望你  含情眼眸  …   

sweet ~ sweet ~~  
我都黎+返张 。。。。

lilitan008 發表於 2011-12-3 02:21 PM
Thanks!   

圖片中的寵物是否龍貓呀!   神龍見手不見尾啊!     

話時話,龍貓算唔寵物?         

評分次數

我细个果阵
冬天我只猫都训我被面架

評分次數

條骨都無佐lu
我细个果阵
冬天我只猫都训我被面架
lhy92725 發表於 2011-12-4 09:16 PM
你依家都好細個傘,係嗎?        
咁隻猫仲有無训肚肚呀?還是你訓猫肚肚?     
張張都好溫罄好正﹗多謝照相的人﹐也多謝post相的人~

評分次數

maye… 波子媽,最近好嗎?
波子減肥成功變超級靚仔威哥無?   
有波仔未呀? ..  即係波子個仔,我簡稱佢做波仔 (若有) 。  
若有,就可 post 一揖相名為 『寶貝(波仔)寵物(波子)一家親』,太萌了!  
   maye… 波子媽,最近好嗎?
波子減肥成功變超級靚仔威哥無?   
有波仔未呀? ..  即係波子個仔,我簡稱佢做波仔 (若有) 。  
若有,就可 post 一揖相名為 『寶貝(波仔)寵物(波子)一家親』,太 ...
aa00 發表於 2011-12-8 01:05 AM
你好呀~同波子減糧都半年多了~佢現在有7磅﹐個身仲係圓碌碌咁囉~ 全屋最靚仔緊係佢啦﹐我唔敢揾女朋友比佢﹐因為我去過動物領養的地方問過員工﹐佢地話我波子已經係成人兔﹐無做絕育﹐對自已屋企已經當地盤咁保護﹐突然多隻兔會打交喎﹗除非我帶波子去閹啦﹗到時佢無晒火就可以帶其他兔兔回家﹐但閹隻超過五磅嘅兔要350元美金﹐我諗都係又佢做寡佬算啦~
Those are very cute pics, that's what the love really about i guess? Thank!!
你好呀~同波子減糧都半年多了~佢現在有7磅﹐個身仲係圓碌碌咁囉~ 全屋最靚仔緊係佢啦﹐我唔敢揾女朋友比佢﹐因為我去過動物領養的地方問過員工﹐佢地話我波子已經係成人兔﹐無做絕育﹐對自已屋 ...
maye2328 發表於 2011-12-8 04:19 AM
這個寡佬不會 dry !一屋靚姐,個個 zz ,個個抱抱 … sweet … sweet   Oh!   
這個寡佬不會 dry !一屋靚姐,個個 zz ,個個抱抱 … sweet … sweet   Oh!   
aa00 發表於 2011-12-9 01:06 AM
波子唔中意比人抱㗎﹗﹐要sweet sweet 緊係girl 兔兔啦﹗揾佢笨咩﹗