返回列表 回復 發帖
原帖由 哈利斯兵团 於 2007-11-13 09:24 AM 發表

....一个人走, 不如两个人走吧! 我陪你走... (走一阵好啦)
哦。。我。。 。我不来个味野架。。我不用你陪。。死开。。
  你个忘恩汉.... 个晚搞左我整晚....都睡唔到.... 走一阵都唔得...
原帖由 哈利斯兵团 於 2007-11-13 12:03 PM 發表
  你个忘恩汉.... 个晚搞左我整晚....都睡唔到.... 走一阵都唔得...
你今日没吃药啊??你又发作啦。。
[quote]原帖由 wk.hoo 於 2007-11-13 12:05 PM 發表

你今日没吃药啊??你又发作啦。。 [/quote

惨啦...... 忘记吃添...你都没餵我....
原帖由 哈利斯兵团 於 2007-11-13 12:18 PM 發表
[quote]原帖由 wk.hoo 於 2007-11-13 12:05 PM 發表

你今日没吃药啊??你又发作啦。。 [/quote

惨啦...... 忘记吃添...你都没餵我.... ...
你。。你吃开边种狗饼架??
喂喂喂, 你们好
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-13 12:52 PM 發表

你。。你吃开边种狗饼架??
你养到我甘大, 都唔知我吃么...???? 搞错啊..!!!!  我系吃........吃.................................................大力菜架....
原帖由 哈利斯兵团 於 2007-11-13 02:55 PM 發表

你养到我甘大, 都唔知我吃么...???? 搞错啊..!!!!  我系吃........吃.................................................大力菜架....
你不系吃屎大的嘛??
哈哈 睇下吃屎大係誰人先至走人啊:onion05:
原帖由 月※月 於 2007-11-13 08:27 PM 發表
种洗讲么! 看都看到啦!
原帖由 月※月 於 2007-11-13 08:27 PM 發表
边个有饭不吃,搞到要吃屎呀!?
原帖由 posman 於 2007-11-13 08:55 PM 發表

种洗讲么! 看都看到啦!
我不知道喎:014:
原帖由 马来熊猫 於 2007-11-13 09:20 PM 發表

边个有饭不吃,搞到要吃屎呀!?   
叫你去睇下喎
啊...........我估係植物.....佢地講緊種花卦!!:onion14:
第一次入黎拜訪......:onion05: 咁多位好!