返回列表 回復 發帖

大家覺得呢個論壇如何?

大家覺得呢個論壇如何?
我所指係整体質素,管理方式,管理團隊能力,同其他論壇相比呢個壇既質素,人流等...有人能比下意見等我知下呢度係一個咩論壇呢?想去一個有質素的論壇...
整体質素~唔错,
管理方式~友善,
管理團隊能力~好,
同其他論壇相比呢個壇既質素~分享多, 人流~多
cck_my 發表於 2012-4-2 11:44 AM
如果同tvbnow,**過濾論壇名稱**s,discuss呢D壇相比,質素,管理及多唔多野分享等那個較好呢?(見到好似回到離晒題咁....可否返回正題比下意見咁呢?)
大家覺得呢個 8899 如何 ?   
km8000 發表於 2012-4-2 12:09 PM
你覺得我有問題嗎?我只是想D去有質素,管理好同多資源既論壇!因唔知呢度好唔好所以先請問其他人比下意見咁..
呢度咪tvbnow囖,改咗TVBOXNOW,公仔箱論壇已经注明主要为TV剧集综艺分享区
cck_my 發表於 2012-4-2 03:31 PM
唔好意思,我打錯左野應該係打F.D.ZONE先對..為何會自己改左我原本想打既野呢?
來呢度玩幾開心架, 吹水歡迎, 討論也可, 爭議就不必
CC517 發表於 2012-4-2 05:41 PM
要搞到玩爭議就不如唔好來
你不會的是嗎
CC517 發表於 2012-4-2 09:00 PM
\

冇事冇干做咩玩呢家野...
其实YKK8899 你想点呢  咁多口水
ob51330 發表於 2012-4-3 03:02 PM
唔好意思,我好煩下,我只係想揾一個有質素論壇,就係咁簡單...
借問一聲點為之有質素呢
CC517 發表於 2012-4-3 10:47 PM
我眼中的管理好有以下條件:多種不同類型野可下載,資訊多完化,人流多,發貼及回貼量多,會員間不會有駡戰,管理人員有責任感等...
咁你觉得呢度点?符合你既條件吗?
cck_my 發表於 2012-4-3 11:23 PM
仲觀察中...
唔好觀察了,開始發帖/回帖我們才可以認識你阿。。。。
SweetLemon 發表於 2012-4-4 08:00 AM
認識咩?
為了吸引你來論壇吹水, 加強為一個有質素論壇, 我刪除了你一個違規帖, 相信你好喜歡  http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=1994514&extra=
z0012854 發表於 2012-4-4 04:52 PM
唔好意思,我違規了,希望大家多多原諒....
來左一個多星期,覺得論壇好似人流唔係好多咁,我放左2個貼子係打工區同科技區裏幾日都冇人回覆,感覺好似冇咩人回貼咁.....難道呢度真係咁嗎?
吹水區比較多人回帖
CC517 發表於 2012-4-9 06:35 PM
咁即係其他區冇咩人嗎?