返回列表 回復 發帖
哇!!!!恭喜檸檬姐姐!!!!!!!我剛剛來到這個論壇...妳就升職了....是我腳頭好!!!!!!!!!!!!!!!!
不要忘了小弟的好丫
勁water 發表於 2012-6-15 08:55 PM
你的 FD friend 看到你的 銀行。。。。
你陷害 藍海。。。Dia tahu Malayu?
SweetLemon 發表於 2012-6-15 10:01 PM
dia sangat bijak
http://www.eastcoast-nsa.gov.tw/Image.ashx?attr=eyJ0YWciOiJhbGJ1bUltYWdlUGF0aCIsImlkIjoiMTMiLCJ0aHVtYiI6ZmFsc2UsImZpbGVuYW1lIjoiaW1hZ2UxMzQ4MTcwMzI1Nzc1MC5qcGcifQ%3D%3D

恭喜檸姐升見習版主~

三仙台八 ...
happy721022 發表於 2012-6-15 09:04 PM
Happy 謝喔。。。。一起加油。。。
肥蓝个公仔头吾系甘嘅
條骨都無佐lu
Happy 謝喔。。。。一起加油。。。
SweetLemon 發表於 2012-6-15 10:05 PM
嗯~我會俾心機~
天天開心~
肥蓝个公仔头吾系甘嘅
lhy92725 發表於 2012-6-15 10:06 PM
肥藍 的 頭像 系 藍色ge。。。。
呢個系 大眼仔。。。。
大眼仔是边个啊
條骨都無佐lu
大眼仔是边个啊
lhy92725 發表於 2012-6-15 10:17 PM
未 粒粒 咯。。。
恭喜檸檸,E+連你都下海做埋版主

評分次數

真匿名
恭賀檸姐榮升見習版主

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

局部區域潛水中...
恭喜恭喜

評分次數

恭喜檸檸,E+連你都下海做埋版主
chowold2 發表於 2012-6-15 10:26 PM
ChowChow。。。good morning....謝謝·。。。
你都申請個啦。。。。
呢粒金莎要几多钱啊?
條骨都無佐lu
恭賀檸姐榮升見習版主

金石良 發表於 2012-6-15 10:29 PM
呢粒金莎要几多钱啊?
多系言仔。。。。送多一份俾貓姐。。。。
ChowChow。。。good morning....謝謝·。。。
你都申請個啦。。。。
SweetLemon 發表於 2012-6-15 10:29 PM
板主唔係人人都做得掂,我就唔掂
真匿名