返回列表 回復 發帖

[自拍] 無聊自拍(加相)

,  描述: 加左 素艷 相~
買左新CAMERA,。。所以自戀下
2 i% G2 q% N1 b' V8 C* a# w+ f& b6 F
無化妝果D~~ 唔繫彈我牙TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 t9 g: |, W2 Y. I9 A2 c

" C& T; K, J' k: B* V3 Ptvb now,tvbnow,bttvbP.S. 繫起牀果陣影嘅
; B( H5 z6 n7 e% e; G9 P公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 \1 Z' ^' ~1 m6 }# ~; W
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thanks公仔箱論壇$ R2 I9 s/ ]4 R8 F+ v* T/ D5 U3 T+ M
動作真快
原帖由 Izakaya 於 2007-12-3 02:48 PM 發表
' M. w, w, n/ n9 ~5 _$ ?8 m; Otvb now,tvbnow,bttvb呀 我上次飲茶終於見到真人
/ k/ m4 E1 I; m+ M/ ECAMERA 係邊買同幾錢呀?
% C/ c! I' `) ?0 |3 Z' u" r5555555555555。。。妳5同我講?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, n- Q8 |+ S: Y$ t, |
妳繫星期幾去加? $ g9 `: g! y. y. d8 M. \1 \
星期日我特別惡死加~~ 無啦無啦~~ 妳見到我龐大嘅身軀啦~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 V) F( I; ?5 m2 U
www2.tvboxnow.com. b' I& J9 l0 H: u1 Z3 f5 N. y
繫fry‘s 度買,包稅同買MEMORY CARD 就378
原帖由 Izakaya 於 2007-12-4 09:46 AM 發表 公仔箱論壇7 y  N5 M/ E2 I! Z; ~/ x
% |) S- E6 `- a% m
THANK'S GIVING 個日 GUM多人講咩呀 阻住做野咩
7 _- E/ J) e* U# U1 I3 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb5 c# [8 O7 m  _
咩牌子 ? 買唔到SONY $77 果部?公仔箱論壇1 z$ `8 n3 I6 A; `

: {; j: O" P5 W9 j8 a: ]3 h7 ltvb now,tvbnow,bttvb如果我部新手機早幾日到既話我偸影左LU:019:
" d  T7 \$ I4 k/ N
8 b- d* n5 b- ]% z: }  `1 g! F公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb4 n* s! D% R  x
無啊~ 我呢部唔可以減價~
" m6 k( G3 N) U6 ]1 g& qwww2.tvboxnow.com繫sony架~ 粉紅色個CYBERSHOT
6 a$ h7 d$ s8 [, K, H
: r7 y' _; F  \8 P3 p0 r  nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。妳下次黎飲茶記得say hi 牙~ 我遲D POST 相。。妳會見到我嘅相機
多謝支持窩~~~ 最近皮膚差左,我都唔敢化妝tvb now,tvbnow,bttvb2 |! M! P% E- g8 p" P
D皮繫甘脫落~~~恐怖
原帖由 howgeemun 於 2007-12-4 04:22 AM 發表
8 y! D4 P2 r' {  |- b7 Q( hwww2.tvboxnow.com 好令女呀...
6 y% ^; o" q+ e( y公仔箱論壇你返咩工驾? 点解有甘令既制服雀既??
2 v# }6 n! g: ?

/ B. S7 B% ~. O公仔箱論壇
  u" u# Q& W$ E8 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。繫D酒樓度做帶位咋~~
原帖由 wahdee 於 2007-12-5 08:24 AM 發表
6 L) H! W- \2 Q( Q6 w, [( G0 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。果然喺天生麗質( W" p( O; y" t# k0 N# M# H
唔喺浪得虛名
, @; |. d( B4 D5 N9 `. G9 v- `
: V" F$ |' _% u; F  v, T' Y) W% T1 }8 i) owww2.tvboxnow.com
  S& t! T2 `/ b; ?7 F$ j) p/ o
0 o# f& y# ^7 X* U7 s* {8 awww2.tvboxnow.com梗繫~~ ^_^,多謝妳支持啊~
原帖由 jwxie518 於 2007-12-5 01:10 PM 發表 www2.tvboxnow.com. O7 i+ m% A+ K  |( `3 p
新個兩張好純=3=哈哈
  P% r) u* n. _7 x3 q/ s6 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 f$ {. S& H$ y; e4 y! f4 w9 u

+ m- \* ]& _. W; Z: a( K5 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好耐都無純過拉~ 所以米純下囖
原帖由 jwxie518 於 2007-12-6 05:39 AM 發表 6 f) T9 h& d& ~1 @: C/ a4 Z0 g7 l
=0=純多dtvb now,tvbnow,bttvb2 ^& K0 H6 s5 o! f7 }
hahahaha+ k/ P0 e" l+ i
咁樣會仲好睇@@
1 q' [( ~* }7 }2 k# Hwww2.tvboxnow.com
" Q: J* N* U9 Z8 @
. }* a' Y0 i* i* Y( h; JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。甘以后我少D化妝拉
我沒說過我是LA的