返回列表 回復 發帖

波子,你終於等到了!

波子等了兩年,終於等到一張軟床~

睇多幾眼先肯收貨?

立刻蹲在軟綿綿的軟毡嘆下先~

大家姐話:(我買野比你,你要講Thank you 先准瞓!)

評分次數

• k23bb

• lilitan008

波子還是一如往常般的"肥嫩多汁"啊!ps:那床感覺真溫暖,不過夏天時不會太熱嗎?

評分次數

波子大爷张新床几啱身握 

平壤核子能源研究所
點解要等2年咁耐先有張軟床俾阿肥波啊?
肥波終於可以高床暖枕啦~
QQ
波子還是一如往常般的"肥嫩多汁"啊!ps:那床感覺真溫暖,不過夏天時不會太熱嗎?
costliu 發表於 2012-9-5 07:25 PM
你用"肥嫩多汁"來形容我家波子真令我好鬼驚,你好像在形容一件雞扒似的~不會熱,因為有中央冷氣,熱天不能不開~
波子大爷张新床几啱身握 
lilitan008 發表於 2012-9-5 08:33 PM
係好啱身呀,不過怕波子得幾份鐘熱度,玩一陣唔玩就激死家姐啦~佢諗咗好耐先捨得買!
點解要等2年咁耐先有張軟床俾阿肥波啊?
肥波終於可以高床暖枕啦~
zzleezz 發表於 2012-9-5 11:48 PM
家姐見波子見乜咬乜,咬爛好多野啦!都唔知人家養佢幾艱難,所以諗好耐先捨得買囉~
看波子那副满足的样子,估计接下来又要更加胖了

評分次數

看波子那副满足的样子,估计接下来又要更加胖了
magicxu 發表於 2012-9-6 03:18 AM
哈哈~我剛問大女兒,猜猜波子有沒有十磅重~她說怕有15磅啦! 真慘!無人買佢瘦!
哈哈~我剛問大女兒,猜猜波子有沒有十磅重~她說怕有15磅啦! 真慘!無人買佢瘦!
maye2328 發表於 2012-9-6 06:35 AM
15磅....平時我碌保齡球都係拿13磅波咋~
zzleezz 發表於 2012-9-6 12:30 PM
你都几有份量握

平壤核子能源研究所
你都几有份量握
lilitan008 發表於 2012-9-6 08:53 PM
拿督大肚腩呢個稱呼唔係浪得虛名啊~!!!
zzleezz 發表於 2012-9-6 12:30 PM [/quote]
頭先捉咗肥波上磅,肥波現有8磅,唔係咁肥啫!原來佢著錯衫令我哋產生錯覺~
zzleezz 發表於 2012-9-6 12:30 PM
頭先捉咗肥波上磅,肥波現有8磅,唔係咁肥啫!原來佢著錯衫令我哋產生錯覺 ...
maye2328 發表於 2012-9-7 05:53 AM
哇哈哈...原來肥波一d都唔重啊...值得獎佢食蘿蔔一隻~