返回列表 回復 發帖
原帖由 linxuan888 於 2007-12-15 11:33 PM 發表
预先跪求TVants或者SopCast的直播频道

小弟我成日稳唔到...

最好有埋12点车仔对阿仙奴果场...

先多谢啦
听晚再求啦,宜家咁早没的
mu so win:onion31:
YEAH...........MU Must Win..............!!!!!:onion18:
冰天雪地裸体后空翻540度跪地割大动脉挑小腿筋穿琵琶骨求TVants或SopCast频道:onion03:
原帖由 crashersus 於 2007-12-15 11:48 PM 發表
linxuan兄, 你住边度啊??
GZ咯

原帖由 linxuan888 於 2007-12-16 07:29 PM 發表
冰天雪地裸体后空翻540度跪地割大动脉挑小腿筋穿琵琶骨求TVants或SopCast频道:onion03:

GZ咯
then too bad....wahhahahaha....MY here got few place got event....watch is big screen..
....大佬唔好刺激人啊
原帖由 linxuan888 於 2007-12-16 07:55 PM 發表
....大佬唔好刺激人啊
我依家要出门啦..果度有big event啊...有波睇, 有女kap, 有酒饮....你慢慢冲暖啦....

继续跪求频道 - -
原帖由 linxuan888 於 2007-12-16 08:30 PM 發表

继续跪求频道 - -
宜家帮你稳啦!
我地一边睇,一边吹水,一样咁有气氛啊!
都系楼上最好人:onion31:
对啊,就是楼上大佬给的这个网...开波前就上到...之后就上不到...
现在又开唔到啦

可唔可以直接将个频道地址贴出来啊....
http://www.zhibo8.com/sopcast/1009.htm
呢度都有个,不过宜家佢显示稳紧信号……