返回列表 回復 發帖
http://i38.tinypic.com/20ql893.gif2+ 識笑
JackyNelson 發表於 2012-9-27 04:37 AM
中波膽
搵埋之前班紅魔兄弟係whats app吹水睇波
真.大舊金 發表於 27-9-2012 04:24
e-mail聯絡左先啦,再下次一歩啦!
e-mail聯絡左先啦,再下次一歩啦!
freekicker 發表於 2012-9-27 04:41 AM
我留電話比你先啦
中波膽
真.大舊金 發表於 27-9-2012 04:41
我已經e-mail左你啦,大舊!

無驚無險又過一關!各位紅魔迷再見!我去訓
大舊你快d delete個電話先,唔好咁容易俾其他人知呀~
51# freekicker

已經收到.....我都回左你......其它兄弟要點摷佢地出黎.........龜龜同當少都係到出現過
51# freekicker  

已經收到.....我都回左你......其它兄弟要點摷佢地出黎.........龜龜同當少都係到出現過
真.大舊金 發表於 27-9-2012 04:51
我會逐一搵佢地啦,放心啦~
中波膽
真.大舊金 發表於 2012-9-26 03:41 PM
亂估
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
其實呢度好多兄弟都識架,以前另一個forum支持曼聯架!
freekicker 發表於 2012-9-26 03:41 PM
明白..
收工 下次再會
下一场真系硬仗咯...
Sunderland v Middlesbrough
Swindon v Aston Villa
Wigan v Bradford
Leeds v Southampton
Norwich v Tottenham
Liverpool v Swansea
Chelsea v Manchester United
Reading v Arsenal
送分小游戏 竞猜本场比赛比分: 2-1

JackyNelson 1 分鐘前 TVB 500000 元  積分轉出  
freekicker 1 分鐘前 TVB 500000 元  積分轉出  

多謝