返回列表 回復 發帖
我个人认为:
1)左右边路翼锋飞不起,导致角球得一粒!
2) 定位球防守差,守门员高球判断能力差!
3)  短传配合???
3)魔鬼赛程托累曼联?
4) rooney?

总结:成场波踢得差,跟bolton 果场没么分别!
没左朗尼前場没動力,又唔早D出 A8 ,費查賣得啦!!haha!!!
:019:
原帖由 HIDE 於 2007-12-30 01:02 AM 發表

說笑已而 :019:
不过我地即伤心系真喀喔....尼场波都5知班友仔踢么....
自己踢得差, 入左一球即刻守..又制作唔到计划
下半場人地睇通你靠counter attack..
唔揾哂d人上去...
咁mu就没組織力..
一味咁吊高波..
又唔夠人頂...
的人又没狀態.. 抵輸!!

初時以為h4+費查
中場果防守一定好硬淨
點知等波到
俾人走甩左唔追番
好似睇波甘
攻更加係發緊夢
拎住個波都唔知想點甘
一係就回後俾rio大腳踢上去
攻守都失平衡
輸係合理既
費 sir 係咪停賽一場 者係今場?
我觉得...Flecther根本跟5到节奏...又成日同H4 撞位...放拒落场系错卡....
原帖由 HIDE 於 2007-12-30 01:11 AM 發表
費 sir 係咪停賽一場 者係今場?
好似系停两场啦....
原帖由 crashersus 於 2007-12-30 01:11 AM 發表
我觉得...Flecther根本跟5到节奏...又成日同H4 撞位...放拒落场系错卡....
夏格今場唔錯  係同費查夾唔埋 :onion14:
the organize in midfield is really ma ma.
where had rooney go?
Flecter was....
the defense line is also very fragile :024:
原帖由 HIDE 於 2007-12-30 01:15 AM 發表

夏格今場唔錯  係同費查夾唔埋 :onion14:
agree shoud pair h4 and anderson togather
原帖由 hiroisme 於 2007-12-30 01:15 AM 發表
the organize in midfield is really ma ma.
where had rooney go?
Flecter was....
the defense line is also very fragile :024:
唔出朗尼唔計住
點解唔一早出安達臣
收拾心情下一場啦:024:
依場真係輸得抵
真係新年唔方唔快樂
难道成也c7,败也c7?
原帖由 hiroisme 於 2007-12-30 01:16 AM 發表

agree shoud pair h4 and anderson togather
can sell flecther laio lar...he is useless...