返回列表 回復 發帖
特种兵?警队还是部队啊?
條骨都無佐lu
特种兵?警队还是部队啊?
lhy92725 發表於 2024-3-7 03:37 PM
大陸窮遊客的新代名詞
外星貓E生
原来系甘,非礼鬼妹甘识食啊?
條骨都無佐lu
原来系甘,非礼鬼妹甘识食啊?
lhy92725 發表於 2024-3-7 03:40 PM
去行淺水灣,見到人著三點式晒太陽,就走去搭人膊頭影相,都無得人同意,你影完第二個又影,

直頭當人廚窗公仔。博大霧,警察都唔做嘢。
外星貓E生
就系贪D鬼妹相对开放或者都系影张相遮,就博大雾咯
條骨都無佐lu
醜出國際!3陸客淺水灣包圍洋妞狂摸全球瘋傳!中學生過深圳關地圖欠十段線被撕課本

出醜晒了
外星貓E生
中学生呢个唔多明,为何要撕课本 啊
條骨都無佐lu
中学生呢个唔多明,为何要撕课本 啊
lhy92725 發表於 2024-3-8 09:51 AM
網上有社交平台專頁指收到教師報料,有北區跨境生於近日過關時,

疑遭內地海關截查,搜出香港出版的中史教科書後,撕毀其中印有中國地圖的一頁,

原因是「釣魚島」寫成「釣魚台」,亦無顯示南海「十段線」。
外星貓E生
唔系呱,已经去到焚书坑儒的操作了吗
條骨都無佐lu
唔系呱,已经去到焚书坑儒的操作了吗
lhy92725 發表於 2024-3-8 11:54 AM
唔改返,出版社都會釘。
外星貓E生
有特種兵在淺水灣非禮鬼妹
CC517 發表於 2024-3-7 03:35 PM
前外国记者早前控诉,在大马遭到至少50名男子企图非礼后,该事件随即遭到大马网民的质疑及讨伐,如今她再度发声,揭露此非礼事件是发生在她20多岁时!
唔改返,出版社都會釘。
CC517 發表於 2024-3-8 03:32 PM
香港嘅教科书不是统一出版的嘛?还允许这种情况存在?
條骨都無佐lu
前外国记者早前控诉,在大马遭到至少50名男子企图非礼后,该事件随即遭到大马网民的质疑及讨伐,如今她再度发声,揭露此非礼事件是发生在她20多岁时! ...
4461 發表於 2024-3-8 03:33 PM
呢D咪就系键盘侠最常做的事咯
條骨都無佐lu
香港嘅教科书不是统一出版的嘛?还允许这种情况存在?
lhy92725 發表於 2024-3-8 05:17 PM
審批睇漏眼
外星貓E生
前外国记者早前控诉,在大马遭到至少50名男子企图非礼后,该事件随即遭到大马网民的质疑及讨伐,如今她再度发声,揭露此非礼事件是发生在她20多岁时! ...
4461 發表於 2024-3-8 03:33 PM
香港呢單是剛發生的,鬼妹應該去報警
外星貓E生