返回列表 回復 發帖

尖东忌廉哥同忌廉嫂D 可爱相片...

自从忌廉哥去年无故失踪后26日,好彩高生高太通过甘多位粉丝一齐出心出力揾返忌廉哥....忌廉哥从返高生身边。依家嘅佢地真係好吃好住,日日吃罐罐,不知幾好味...短短嘅时间,粉丝都增加到65千,劲啊...!!! 依家仲出埋第一本书添...可惜,呢度没有得买到...除咗等之外,都系继续等...好彩,上次去香港都买咗佢嘅月历同明信片。。。哈哈。。。
大家一齐黎观赏忌廉两公婆D 相啦。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• lilitan008

哇哈哈...好出名的貓貓啊~
两公颇合照, 不过某点眼神交流

平壤核子能源研究所
哇哈哈...好出名的貓貓啊~
zzleezz 發表於 2013-1-17 12:18 AM
係丫。。。好红架。。。^^
两公颇合照, 不过某点眼神交流
lilitan008 發表於 2013-1-17 01:12 PM
他们真的不愧是两公婆啊。。。不过老公常打老婆。。。呵呵
他們二隻都咁可愛啦.... 很得意啦!!!!!!!!!
Pretty lovely cats and they both looked so beautiful, thank for sharing...
他們二隻都咁可愛啦.... 很得意啦!!!!!!!!!
lovebird88 發表於 2013-1-17 11:19 PM
系丫,佢地两公婆真系深得民心。。。哈哈
Pretty lovely cats and they both looked so beautiful, thank for sharing...
jackchan100 發表於 2013-1-18 08:52 AM
yeah...both of them look so cute and adorable...they got so mant fans...haha
Cute so cute
忌廉哥坐係嗰盒度幾淡定~淡淡定定有錢淨!佢老豆最高興!

評分次數

忌廉哥坐係嗰盒度幾淡定~淡淡定定有錢淨!佢老豆最高興!
maye2328 發表於 2013-1-21 09:19 AM
梗係,佢老豆最锡佢地了....忌廉哥无论去边度都係甘淡定啊。。。真係教导有方。。。