返回列表 回復 發帖

[手機情報] htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
' n* a% V( r8 L6 btvb now,tvbnow,bttvbkenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
公仔箱論壇# j- Z! f9 Z* n' B8 ]
分別係...呢部係新架囉
  ^- u5 e  {$ r$ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家既旗艦機, 個款仲好靚仔
+ R% A; |5 z* n1 G# Q( ^
4# 魚柳bell
  h. N2 Z1 F3 N' s公仔箱論壇好型喎真係!金屬機身黎架?公仔箱論壇8 ?3 B8 L4 z+ I! F: a/ {' Y: {, F/ Q
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
4# 魚柳bell
( L4 U9 w( x; r7 i# X6 _公仔箱論壇好型喎真係!金屬機身黎架?
5 ?$ K( r4 r; j% T$ @- QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機www2.tvboxnow.com1 w0 J0 j4 I, @2 c
kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, N: }+ {1 @6 J4 w$ u, O
係呀, 質感好正tvb now,tvbnow,bttvb6 f* z0 U; R# Z% J
你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長www2.tvboxnow.com7 `8 X# ]: @+ [8 S9 q, ]
魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
7 e" j+ @+ b7 n* K) ~+ s
快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
4# 魚柳bell
" {7 P7 |, T7 r好型喎真係!金屬機身黎架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 c$ w' J# p- g. x7 ~
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
7 j& C" J$ f" y# Ctvb now,tvbnow,bttvbkenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
  |# i, ^! x3 b4 T' tS4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
! t* g, u2 d" r; LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
5 N) ~* H, D6 [5 r1 L4 Z( h+ p6 e& }* WPyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
1 E* `3 |0 u# Gtvb now,tvbnow,bttvb估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
今個月底就會有!我都好心急TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: D& l$ m% F; E) A! |7 p) b/ a' e
見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
4/5 sell in Hong Kong la.
HTC跳水王,还是等两月省2000
???  ??? ???