返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!5 g8 o8 n- l1 M! ?  v+ ^, a# X. _3 G
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
2 o3 R( U( [  P6 P/ stvb now,tvbnow,bttvb呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
$ L9 {, I. t1 T: w1 J4 {; q4 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部好唔好用?未用過htc機公仔箱論壇; ]7 t" L+ v8 W6 ~% X9 f
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
* f  Y% u( ]) ^
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的公仔箱論壇9 U# ~, l, ~& \4 J! C# B7 K
同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1. X. V7 E7 Y. I4 H% v
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499. O" m% u3 X: o
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
% y* n) H. a5 p3 g; a3 K; a唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
3 Q  l) d0 [( Y" q" {6 v6 Y我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
6 y% Y5 D1 o! P; ibombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
4 n6 H% @- j4 N  h6 ~6 d
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
( G4 s9 P2 m( xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
1 `0 m6 z! t4 z) ]. k4 V公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
' P- a: h3 J; {5 D6 |$ \  etvb now,tvbnow,bttvb係呀, 我覺得白色幾好
) L( B2 S1 j3 D2 q+ u* ?, C/ T而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!公仔箱論壇+ w" _% @: p4 g9 V7 x$ y
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
+ A# {1 o8 r7 D) O, ?呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
% ]% _9 g# Z- t# Y' z0 F2 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
% c0 b4 s- t) H+ R5 p, fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
* l0 T* c8 Q7 A6 h- N) Swww2.tvboxnow.comhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
7 q' s& ]" x; A/ P% ftvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
  R: P# Z! ^4 u7 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
3 ^: L& J/ o( k真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正$ Z0 u! r3 v! u6 L
你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
3 _" E- v. F2 g+ R3 r公仔箱論壇係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU