返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚Dwww2.tvboxnow.com# `# a  w4 l: W8 J) G' _
布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
; J4 f8 p0 T" D1 [, i/ n3 }3 [
真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多; a% C% K8 F4 q" O( q
maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
6 }+ K# i! m) R9 l. O1 N& \  q$ Ms4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊
, j  j) _; J% L$ n5 ?( {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。点解samsung的设计师没啥新创意的?
" A' l, Z4 O" v& q" E. D三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
" B& B; w6 ]. s7 L: H) J9 R0 Ewww2.tvboxnow.coms4個mon好差?不過大dd@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% a4 a: Q6 n) X' B. U, ^
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
公仔箱論壇, _0 a# e  h3 ^3 X" w
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...tvb now,tvbnow,bttvb3 }  ~# V0 W* E5 i( V  V/ P4 R
one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚dwww2.tvboxnow.com8 ?  p* f$ B. Y: {: [
而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
5 s. |6 P. _4 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
, {$ s0 |( H- Iwww2.tvboxnow.com部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右# n# T; _2 O! ?7 I# V
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
7 j; F$ o' ?8 J. S! ~3 {, s
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,www2.tvboxnow.com( ?0 K) T! D" ~' Z; L  X
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右9 U6 O# x% ?$ ^5 ?4 {  B  n& z" t
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) P( {3 F# \4 z- T
下點解得返8gb? d app冇得del咩
6 J( z. e- n6 @) p+ Q+ h- |- K
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
  _, r2 u& e$ K; V9 M. o4 s你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
公仔箱論壇# ~7 m" s  z) c1 t( @& D# }
你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
/ u, b, T; e6 D. B/ @9 C4 R下點解得返8gb? d app冇得del咩
/ E0 R3 h& A& I. c公仔箱論壇9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) X2 j' K4 |" G& k. j. \9 A; q* k
就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快