返回列表 回復 發帖

[討論] [歐洲聯賽冠軍盃十六強首回合][里昂VS曼聯][賽前中後討論區]

VS      

日期 : 21-02-2008
賽事 : 里昂 對 曼聯 (Olympique Lyonnaise VS Manchester United)
地點 : 謝蘭特球場 (Stade De Gerland)(里昂主場)
時間 : 21-02-2008 3:45 a.m.

繼續贏贏贏呀曼聯 !!!

support下先...要赢啊...至少要拿几粒客场入波. 淘汰赛客场入波好重要喀...

依喀既MU...无伤兵, 无禁赛. SAHA 返埋黎. D老喀, G11, S18, 上场都有得休息啦.
班后生喀. NANI 同 Anderson 打到兴起啦...连埋果个废才上场都入2波...
可以讲...人才济济啦...

Carrick D form要继续甘好啊...made more killing pass/thru ball...甘啊..我地就无敌啦...
里昂头重脚轻,今场大波格。
support la, keep on winning0-4 at Lyon win 4-0 at dream theather~~~~
原帖由 crashersus 於 2008-2-18 11:32 AM 發表
support下先...要赢啊...至少要拿几粒客场入波. 淘汰赛客场入波好重要喀...

依喀既MU...无伤兵, 无禁赛. SAHA 返埋黎. D老喀, G11, S18, 上场都有得休息啦.
班后生喀. NANI 同 Anderson 打到兴起啦...连埋果个废才 ...
哈哈哈!讲得好啊!
曼联一定要赢啊!:014:
不赢,和也好啊!
:onion31:
原帖由 ljw1982 於 2008-2-18 04:09 PM 發表

哈哈哈!讲得好啊!
曼联一定要赢啊!:014:
不赢,和也好啊!
:onion31:
讲得好就加分啦...5该晒...

不过...我无得睇..
i think win 3-0 la
Come to support MU!!

Win Win Win!! (OL0:MU2)

:014: We're waiting the best performance appear again!!:014:
原帖由 crashersus 於 2008-2-18 07:18 PM 發表

讲得好就加分啦...5该晒...

不过...我无得睇..  
哈哈哈!我就有得看啦!
不过就很夜啊!:019:
夜夜都爬起來看
大家有无玩下波仔噶?
依我分析,曼联客场让平半盘高水,如果庄家有信心庄家起码让半球啦!
有咩可能让平半啊!我霖可能会有机会跑出和波格~不过大波呢个可能机会率较大!2比2五出奇~~
不过希望曼联可以赢啦~2比1,或者3比1度啦!话晒今年曼联条后防线系打得几好,云达沙又有态!

原帖由 肥超 於 2008-2-18 08:04 PM 發表
大家有无玩下波仔噶?
依我分析,曼联客场让平半盘高水,如果庄家有信心庄家起码让半球啦!
有咩可能让平半啊!我霖可能会有机会跑出和波格~不过大波呢个可能机会率较大!2比2五出奇~~
不过希望曼联可以赢啦~2比1,或者3比1度啦!话晒今 ...
依我看是客场麻!
LYON又不是一对很好对付的队啊!:onion14:
法甲霸主當然不易對付啦, 加上又是客場所以應該是平中帶勝。
2-2或1-2拉。比較少看法囯那邊的聯賽,只知道本澤瑪和juninho要多加提防
原帖由 hiroisme 於 2008-2-20 01:00 AM 發表
法甲霸主當然不易對付啦, 加上又是客場所以應該是平中帶勝。
2-2或1-2拉。比較少看法囯那邊的聯賽,只知道本澤瑪和juninho要多加提防
法甲霸主当然不容易对付啦!
上个星期他们又将七位主力球员收起来啊!:019:
他们的主力球员一定有足够的力气啦!:019:
我看曼联可以赢1球到2球 势不可挡啊