返回列表 回復 發帖
岩岩SEND 左.....
要出去收集嗎?! 而家太少!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 水晶人 於 2008-2-29 18:16 發表
你覺得呢???
抵唔抵收ar~~~d野~~
市場上太貴同太少 得4QTY......

同內部團員收呢!?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

回收價 X 2-3倍!?
OR 500-1000 OK!?

更新左第一頁 會方提供裝備....包括王者套裝! 敬請留意!

原帖由 水晶人 於 2008-2-29 21:00 發表

THANK YOU 團長幫我將消息發佈出去~~~
WELCOME FRD!:014:

水晶人 幫助佢地係不同轉數 有不同既獎勵!

原帖由 水晶人 於 2008-3-1 08:51 發表

你用法師會係初期升快d~~~~
p.s. 你放心~~高轉數人仕係攞唔到低轉數既人既~~
不過你要同你差唔多轉數既族員競爭下啦~~
大家 要留意級數 飛過就不能拿....唔好粗心大意....
水晶已為大家限制左級數 係為左平均分比大家.......

原帖由 水晶人 於 2008-3-1 08:54 發表
我今日打左把 聖騎士劍2
唔知會唔會有聖騎士劍3,4,5,6,7.....呢
其他套裝唔知又有無呢
我都想知道2 有什麼不同!?:onion10:

原帖由 水晶人 於 2008-3-1 10:09 發表

無咩唔同~~~著既要求高左~~
攻擊力一樣~~~
仲好似引發唔到聖光技tim~~
如果可以有齊成套聖騎士套裝2就可能會有
應該係咁....而家職業同套裝都分得好明顯下....
以前英雄頭盔 鞋都可以比任何人用.....而家不可以!

原帖由 水晶人 於 2008-3-1 10:13 發表
暫時見到既唯一好處係回收價比原來果把多50%
可能以罕見量來量回收價!

收pm

MM館 仙境!

原帖由 水晶人 於 2008-3-2 10:30 發表

我睇有d壇~~~個pet game有埋黃金12宮
入邊d怪(聖鬥士)超勁既~~
打贏得到d裝備會好好多~~
唔知呢度有無得加地圖呢:014:
咁正?!
聖鬥士有好多篇....加晒就好!
如果可以打埋聖衣就更好!

報告左比版主知 問下佢先!^^

原帖由 如來彿祖 於 2008-3-2 12:28 發表
好主意,我一定会加,但要D时间。
好野 多謝版主!^^

原帖由 如來彿祖 於 2008-3-2 12:28 發表
好主意,我一定会加,但要D时间。
掉寶率MAX是否1000....!?
因為我同友人計過由開始新版至今(打左好多日)都未升過掉寶率.....

唔知可唔可以叫admin公開寵物game 既掉寶計算公式?!?!

THX!