返回列表 回復 發帖
廣男哥好嘢
兩個人永遠比一個人好,同甘苦共患難!2 y2 M% D$ F( |, @
biznelson 發表於 2013-12-11 10:31 AM
. ~0 \7 |. l+ E4 `. m2 ^$ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最怕一有難就拋棄對方,拋棄都算了,有啲仲落井下石。
廣男哥好嘢公仔箱論壇4 U: K' ?5 m8 |1 H4 y
chinchiu2004 發表於 2013-12-11 08:54 PM
) g5 B3 D0 p3 v% D1 T6 B

8 l, c$ t2 Z  _8 Dtvb now,tvbnow,bttvb可能系因為佢學哲學,講嘅好多嘢都幾耐人尋味。
筷子是一枝,還是一對呢?
筷子是一枝,還是一對呢?
: N7 s- b4 g5 K  D, Z% Bwww2.tvboxnow.comKomatsu 發表於 2013-12-11 11:52 PM
* N) o2 P; Q# y  c. n, qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有趣,我又想起了匙羹……
14# _唐糖_ 9 v" _  e0 B* g* ^# Y
哈哈哈.... 好似好有苦衷咁喎! 咁就要教育下啲好強佔有慾嘅人喇!
I also agree to this 兩個人永遠比一個人好,同甘苦共患難!
各有各好喎
single is better because you can be very so many girls at the same time
不強求。
2 ^6 \; t. }6 Y) `# f不為單身而單身,不為拍拖而拍拖。
0 q0 e+ [# G$ l9 u# S" e  vtvb now,tvbnow,bttvb
( E$ `4 P0 S, h2 @我喜歡徐志摩的
5 B% L6 [' L; `! f3 S. n「我將於茫茫人海中訪我唯一靈魂之伴侶;得之,我幸;不得,我命;如此而已 。」
我覺得單身好!可以自由暢遊成片森林/花叢,毫無約束!
不強求。
. u: d$ m' P& F5 t不為單身而單身,不為拍拖而拍拖。tvb now,tvbnow,bttvb  x9 J; [3 L9 b% Q) b) ]

( N: [: a) ^) b7 P5 `2 Z6 h5 atvb now,tvbnow,bttvb我喜歡徐志摩的
- H6 A) o1 q* ^1 N「我將於茫茫人海中訪我唯一靈魂之伴侶;得之,我幸;不得,我命;如此而已 。」 ...% T5 u, v  ]& P# j+ \: A# v: g
moonlight1812 發表於 2013-12-13 05:01 PM
" Z/ P" D4 o" T3 t3 }& @公仔箱論壇把最好的自己留給對的人。
我覺得單身好!可以自由暢遊成片森林/花叢,毫無約束!公仔箱論壇! s" Z+ Y7 y( \9 _
reno8888 發表於 2013-12-13 06:54 PM
- y- o, D+ G- r. e$ @5 c2 \+ k. q
我一直都沒有投票,我雖然也很期待緣分,但是又很享受現在單身的自由,真矛盾。
我覺得拍拖好!就算單身再快樂,都無法代替兩個人嘅開心和甜蜜!
不知道神刁说的无性生育会在没有男士的情况下怎么进行。