返回列表 回復 發帖

波子第一次見Nidhogg

連籠帶肥波子出發去女兒家見新朋友,兩個都好緊張~

一出籠便幫女兒大裝修,什麼都用鼻子推一下.

很快就找到了休息地點

評分次數

• k23bb

• lilitan008

• SweetLemon

果然系大爺作風,這麼快就熟悉環境,佔個好位置,遠離那隻刺刺的不知什麼東西。
兩隻野kiss kiss好溫馨啊~
哈....好肥的貓
口愛................................

評分次數

第一次見面就初吻

評分次數

平壤核子能源研究所
哈....好肥的貓
口愛................................
dk197444GM 發表於 2014-1-13 08:49 PM
哈哈....波子是一隻兔子~

評分次數

Ha Ha, 旅遊回來了第一件事是十分掛住波子的安危~怕女兒照顧不週!剛剛和女兒通話,她說求求你快快把波子這隻惡兔帶走吧,見什麼推跌什麼真受不了!我要去接我大爺啦~
Ha Ha, 旅遊回來了第一件事是十分掛住波子的安危~怕女兒照顧不週!剛剛和女兒通話,她說求求你快快把波子這隻惡兔帶走吧,見什麼推跌什麼真受不了!我要去接我大爺啦~ ...
maye2328 發表於 2014-1-20 02:46 AM
突然好想看你們三個幸福的合照啊~
可以嗎?
突然好想看你們三個幸福的合照啊~
可以嗎?
zzleezz 發表於 2014-1-20 12:04 PM
三個幸福的合照?好難喎~捉得一隻唔捉到第二隻!我又怕Nidhogg發嬲會對波子放飛鏢呀~
Meye姐梗系要顧住波子安全啦。。。
三個幸福的合照?好難喎~捉得一隻唔捉到第二隻!我又怕Nidhogg發嬲會對波子放飛鏢呀~
maye2328 發表於 2014-1-23 09:09 AM
我的意思: 你+女女+肥波
我的意思: 你+女女+肥波
zzleezz 發表於 2014-1-23 11:20 AM
無問題,影完後我會張波子大爺嘅樣貼係我同個女塊面上,有機會我會放呢張經典相片上嚟~(三個波子頭)
Meye姐梗系要顧住波子安全啦。。。
SweetLemon 發表於 2014-1-23 09:45 AM
緊係啦,現在陪我最多嘅係佢~雖然大部份時候佢唔知我講乜,但嗰兩句波子dinner and 波子'go home, 佢識聽就得啦~
無問題,影完後我會張波子大爺嘅樣貼係我同個女塊面上,有機會我會放呢張經典相片上嚟~(三個波子頭)
maye2328 發表於 2014-1-24 04:37 AM
一言為定哦~
玩完就識揾位hea下先...波子真叻仔