返回列表 回復 發帖
1. windows 2000嚴格說起來不是給家用的

2. 我專長做的手術:切肺手術,食道手術,氣胸手術,氣切手術

3.在台灣的確是叫做7年級生。
danui 發表於 2015-8-4 06:53 PM
我8年級生
未夠多 尋日我享度全水區先 124 帖  車車有記錄的
satoshi23 發表於 2015-8-4 08:07 PM
尋日嘅係202帖
不好意思 我關帖5分鐘下
我要看前面的帖是否正確先
因為論壇有時沒15帖就會有頁數的問題
BeiDouChef 發表於 2015-8-4 08:55 PM
根據我經驗, 一頁共有15帖
如果最後一頁回復去到第15帖, 咁你view返之前嘅帖時, D樓數會亂
通常呢個時候有人回復帖, 最後一頁變新嘅一頁, D樓數就會正常返, 你下次留意下就知道我講咩
你關帖冇得回復, 如果一直停留係最後一頁嘅第15樓, D樓數係唔會正常返
就叫我Danui,丹羽,D醫生都可以啦~
沒差沒差XDDD

另外,要搭訕前記得把圖像拿去以圖搜圖...
這點基本功夫要有
danui 發表於 2015-8-4 11:10 PM
Dr.D
危樓
Pedestrian_A 發表於 2015-8-5 09:28 AM
你有份起
已經爬完
車車咁快爬完!!
free2penny 發表於 2015-8-5 09:39 AM
舊帖一般唔會個個都回, 因話題已經過去
我的部分是安全
Pedestrian_A 發表於 2015-8-5 09:48 AM
do you have cert of quality??
UBC 200x B.Eng.

Pedestrian_A 發表於 2015-8-5 10:04 AM
有圖有真相
you think i will post my real name here?
Pedestrian_A 發表於 2015-8-5 10:18 AM
you can hide your name before you post it here
炸樓炸樓起高樓
chenwenwu 發表於 2015-8-5 11:49 AM
你好激動
我相信
chenwenwu 發表於 2015-8-5 11:52 AM
你的言語與你的表情並不相符
要扶正
chenwenwu 發表於 2015-8-5 11:56 AM

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
31301# free2penny
等你銀行存款滿了,可以去買功勳。
參考車車寫的:
http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=2170145&page=1&fromuid=1452291#pid39931674
chenwenwu 發表於 2015-8-5 12:01 PM
謝謝宣傳
爬那麼高,很辛苦喔。
chenwenwu 發表於 2015-8-5 12:02 PM
爬到上氣不接下氣